Het A-Point Business Center vanaf heden gevestigd in Hoofddorp

Het Business Center van de A-Point Groep is verhuisd van Amsterdam Zuidoost naar de Jacobus Spijkerdreef 4 in Hoofddorp.De zakelijke afdeling bestaat uit A-Point Lease (Powered by VW Pon Financial Services) en de fleetsales afdeling. Door de groei van afgelopen jaren was ons uit 12 FTE’s bestaande team uit haar oude huisvesting gegroeid en was de verhuizing naar Hoofddorp noodzakelijk. Vanuit onze nieuwe locatie staat ons team weer helemaal voor u klaar voor alle zakelijke mobiliteits- en lease vraagstukken.

Leasen bij A-Point: snel geregeld, zorgeloos rijden

De A-Point Groep is gespecialiseerd in leaseauto’s van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Å KODA en Volkswagen Bedrijfswagens en is gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Weesp, Almere, Lelystad, Dronten en Hoofddorp. Daarnaast maken Autoschade en Autoverhuur ook deel uit van de Groep. Hiermee bent u verzekerd van de beste service en ultra korte lijnen!

De A-Point Groep neemt u al het werk rondom uw wagenparkbeheer uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw eigen onderneming. Met ons team van account managers bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en hebben we niet alleen kennis van wagenparkbeheer, maar ook van de lokale markt. Zo snappen we wat u bezig houdt en zijn we de ideale sparringpartner. Of u nu zoekt naar tijdelijk vervoer, een nieuwe leaseauto of direct wilt rijden; de A-Point Groep maakt het mogelijk voor u!

Een auto leasen is financieel gezien zeer aantrekkelijk en biedt vele voordelen. Zowel zakelijk als privé. Bij de A-Point Groep hebben we verschillende leasevormen met elk hun eigen kenmerken. Bij de ene leasevorm zijn alle onderhoudskosten inclusief, bij de ander krijgt u altijd vervangend vervoer. Ontdek de mogelijkheden en onze leaseauto’s en vind de leasevorm die bij u past.

Contact
Adres: Jacobus Spijkerdreef 4 , 2132 PZ Hoofddorp
T: 020 – 430 17 20
E: leasen@a-point.nl
Of kijk voor meer informatie op leasenbijapoint.nl


 

Meer nieuws van A-Point Groep

A-Point Groep

A-Point SUV weken