Bij A-Point staat de nieuwe ŠKODA SCALA klaar!

Bewonder de nieuwe ŠKODA SCALA tijdens het Introductie Event op zaterdag 18 mei!


We kunnen niet wachten deze prachtige ŠKODA SCALA aan u voor te stellen. Daarom nodigen wij u uit om deze auto te komen bewonderen in onze showrooms Amsterdam en Almere. Wilt u ervaren hoe de SCALA aanvoelt op de weg? Ook dat kan, via de link op onze site  kunt u een tijdslot reserveren! Kom as. zaterdag dus langs tussen 10.00 en 17.00 uur!

De compacte Hatchback

In de nieuwe SCALA van Å KODA worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van Å KODA dat gebruikmaakt van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie mogelijk is van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwste assistentiesystemen.

Wist u dat de nieuwbouw van A-Point Almere bijna gereed is?

De nieuwbouw van A-Point Almere krijgt steeds meer vorm. Het pand aan de Veluwezoom was al wind- en waterdicht en op dit moment is allerlaatste fase in volle gang. Vanaf maandag 27 mei kunt u terecht in onze ultramoderne showrooms voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Volkswagen Bedrijfswagens en natuurlijk Å KODA!

Save the date: openingsshow

Van donderdag 13 juni t/m zaterdag 15 juni vindt een grote openingsshow plaats op de nieuwe locaties. Houd de website goed in de gaten voor alle scherpe acties en het feestelijke openingsprogramma!

Bereikbaarheid en ligging

Het nieuwe adres ligt op een zichtlocatie direct aan de snelweg A6 richting Lelystad (neem de afslag richting het Van der Valk Hotel). Dit betekent dat de vestigingen voor de klanten en medewerkers gemakkelijk en snel bereikbaar zijn. Het personeel ziet enorm uit naar het moment van deze verhuizing.

Adres nieuwe locatie:
Veluwezoom 17-19
1327 AE ALMERE
T: 036-5463300

Meer nieuws van A-Point Groep

A-Point Groep

A-Point SUV weken