Awards

Medewerker Cotton Club wint Frontline Hero Award

'Vereerd om op deze manier erkend te worden'

Medewerker Cotton Club wint Frontline Hero Award

Amsterdam,
De winnaars van de Frontline Hero Awards zijn vandaag bekend gemaakt. In Nederland is een medewerker van de Cotton Club in de prijzen gevallen: Gwen Barrow. In totaal zijn er vier winnaars. Naast de Nederlandse winnaar, zijn er winnaars in Engeland, Zweden en de Verenigde Staten.

Initiatief van Quinyx

Deze award is een initiatief vanuit Quinyx, aanbieder van een AI-gedreven softwareoplossing voor personeelsplanning. Iedereen die werkzaam is binnen de retail, horeca, logistiek of in de facilitaire dienstverlening kon genomineerd worden. De award is in het leven geroepen om deze groep medewerkers te erkennen. Zij staan namelijk altijd vooraan met klantcontact en bij contact met opdrachtgevers.

Award voor de frontliniemedewerkers

“Met de Frontline Hero Award willen we de alledaagse helden in het zonnetje zetten die onvermoeibaar uitstekende service leveren en een verschil maken op hun werk. We zijn erg onder de indruk van de heldennominaties die wij hebben ontvangen. De frontliniemedewerkers werden allemaal zeer geprezen door hun collega’s omdat ze ondersteunend waren, net dat extra stapje zetten om collega’s en klanten te helpen, en het verspreiden van positiviteit,” aldus Toma Pagojute, CHRO bij Quinyx.

Nederlandse winnares: ‘zet altijd team en klanten voorop’

De winnares in Nederland is genomineerd door haar collega. De reden dat zij Gwen genomineerd heeft: “Zij zet altijd haar team en klanten voorop, boven alles en iedereen. Ze zet zichzelf altijd op de laatste plaats en ze moet meer in de schijnwerpers staan. Ze verdient het helemaal.” Winnares Gwen vertelt nadat zij te horen kreeg dat zij gewonnen heeft: “Ik ben nog steeds een beetje in shock, zowel dat Valerie me heeft genomineerd, en dat ik de Frontline Hero Award ook echt heb gewonnen. Toen ze me gisteren het nieuws vertelde na dat onverwachte telefoontje, was ik echt flabbergasted. Het is zo’n lieve en onverwachte actie, en ik voel me echt vereerd om op deze manier erkend te worden.”

Winnaars ontvangen 500 euro

De prijs die de winnaars ontvangen is 500 euro, te besteden bij Amazon. Daarnaast worden zij erkend in de Frontline Hero-lijst van 2023. Zowel de winnaars als degenen die hen hebben genomineerd, krijgen een speciale goodiebag.

Vorig bericht Helft stoppende zzp’ers gaat toch weer in loondienst
Volgend artikel Vervolg ontwikkelingen Noord-Hollands landelijk gebied

Nu op WijNoordHolland