Herpositionering

Matter lanceert herpositionering

Nieuwe tagline: 'Unlocking your full potential'

nieuwe tagline: 'Unlocking your full potential'

Foto: Matter

Amstelveen,
Matter (contentmarketingnetwerk), met meer dan 130 experts en kantoren in Nederland, Antwerpen en New York, kondigt vandaag de herlancering aan als een geïntegreerd creatief netwerk met de nieuwe tagline: ‘Unlocking your full potential’. Door het beste te halen uit mensen en merken met hoogstaande content en technologie als drijvende krachten wil Matter zich verder presenteren als een significante en innovatieve internationale content-speler.

CEO Olivier Smit: “De afgelopen periode hebben wij goed gekeken naar alle ontwikkelingen in de markt en vooral goed geluisterd naar onze klanten. Op basis daarvan hebben we onze dienstverlening verder aangescherpt en de synergieën tussen de verschillende labels geoptimaliseerd. Door deze herpositionering, de energie en expertises binnen de bureaus geven we opnieuw vorm aan contentmarketing, een vakgebied dat we al in de jaren tachtig internationaal hebben helpen creëren met succesvolle cases zoals Allerhande.”

Nieuwe website en merkfilm

Met de herpositionering komt er ook een nieuwe website en merkfilm die de koers van het netwerk onderstreept. Labels binnen de groep zijn SOCIAL.INC (dat dit jaar fuseerde met The Social Club), MPG (Amsterdam), MPG Concepts (New York) en Gicom (Antwerpen). Zij geven ieder vanuit hun eigen expertise invulling aan de nieuwe positionering, die ook Matter-collega’s wil inspireren om het maximale uit zichzelf te halen. Smit: “Echt impactvolle content ontstaat wanneer strategie, concepting, creatie en distributie naadloos samensmelten, met data en technologie als drijvende krachten. Maar dat vliegwiel krijg je alleen in beweging met een groep gedreven specialisten. Er zit een enorme energie in onze organisatie om met deze aanpak onze klanten naar het hoogste niveau te tillen.”

Vorig bericht Groot onderhoud Moormanbrug Den Helder afgerond
Volgend artikel Nieuw leiderschap voor Enable U uit Amsterdam

Nu op WijNoordHolland