WijOpDeWeg

Maserati klaar voor de toekomst: elektrische GranTurismo

Complete Maserati-range volledig elektrisch tegen 2030

Maserati toekomst elektrische GranTurismo

 

WijOpDeWeg,
Voor ondernemers die bij de aanschaf van een nieuwe auto duurzaam en luxe hand in willen laten gaan heeft Maserati een oplossing.
 Maserati is namelijk het eerste Italiaanse luxemerk dat volledig elektrische modellen gaat produceren. Onder de naam ‘Maserati Folgore’ maakt het merk met de marktintroductieplannen voor zijn elektrische modelprogramma bekend. 

In september 2020 kondigde Maserati tijdens het ‘MMXX: Time to be Audacious’ event een compleet nieuw tijdperk aan, en nu is het merk klaar voor de marktintroductie van ‘Folgore’, het nieuwe 100% elektrische modelprogramma.

De vol-elektrische Folgore-strategie is ontwikkeld met de wensen en behoeften van klanten als prioriteit; een visie waaraan Maserati blijft vasthouden voor elk individueel model en tevens een focus die deel blijft uitmaken van het merk-DNA.

Volledig elektrische GranTurismo in 2023

De nieuwe GranTurismo wordt de allereerste auto van Maserati die een 100% elektrische aandrijflijn krijgt. De marktintroductie van het model – waarvan de productie gaat plaatsvinden in de Mirafiori-fabriek – vind plaats in 2023. Het Maserati-model krijgt zeer geavanceerde technologieën die zijn afgeleid uit de Formule E, sublieme prestaties, comfort en elegantie; de typerende eigenschappen van Maserati.

Volgend jaar wordt tevens de volledig nieuwe Grecale SUV – waarvan de wereldpremière binnen enkele dagen plaatsvindt – leverbaar in een volledig elektrische uitvoering.

Tegen 2025 zijn alle Maserati-modellen leverbaar in een 100% elektrische variant. Dat betekent dat de MC20 supersportwagen, de nieuwe Quattroporte sportsedan en de nieuwe Levante full-size SUV alle deel gaan uitmaken van de Maserati Folgore-lijn, om in alle marktsegmenten nieuwe kopers van luxemodellen voor het merk te winnen.

Complete Maserati-range volledig elektrisch tegen 2030

De plannen van Maserati zijn onderdeel van de Stellantis-strategie ‘Dare Forward 2030’ die op 1 maart jl. werd aangekondigd. Alle nieuwe modellen van het merk worden volledig ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Italië en allemaal krijgen ze elektrische aandrijflijnen.

Vorig bericht Pilot slimme aanpak voor energiebesparing bij bedrijven in Castricum
Volgend artikel Voedselvisiecafé opent deuren voor één avond in 7 regio’s

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland