Opening

Lidl Hoorn heropent woensdag 16 november

Nieuwe supermarkt is ingericht volgens nieuwste Lidl formule

Lidl Hoorn heropent woensdag 16 november

Hoorn,
Na ruim 5 maanden verbouwen opent Lidl om op 16 november haar vernieuwde winkel in Hoorn aan het Clausplein. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule en maar liefst meer dan 300m² meter groter voor nóg meer winkelgemak en ruimte voor dagverse producten.

Gratis 1 minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening kunt u op woensdag 16 november tussen 08:30 en 08:50 uur bij de ingang van Lidl Hoorn Clausplein een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen.

Extraatje voor Lidl Plus app klanten

Als extraatje krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op woensdag 16 november een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren meer en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Vorig bericht Provincie investeert € 3 miljoen in waterstof
Volgend artikel Meer dan duizend bedrijven zonder stroom in Noord-Holland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland