Opening

Lidl Heemskerk opent vrijdag

Vrijdag 17 november opent Lidl om 09.00 uur nieuwe winkel in Heemskerk

Lidl Heemskerk

Vrijdag 17 november is het zover. Na maanden bouwen opent Lidl om 09.00 uur haar nieuwe winkel in Heemskerk in de Europassage. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’. De huidige winkel aan het Euratomplein zal haar deuren op 16 november om 18.00 uur sluiten.

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ meubel met een divers en betaalbaar assortiment aan vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes. Tevens is de nieuwe supermarkt voorzien van 4 reguliere en 7 zelfscankassa’s.

Gratis 1 minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening kunt u op vrijdag 17 november tussen 08:30 en 08:50 uur bij de ingang van Lidl Heemskerk Europassage een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Kijk voor de algemene voorwaarden op www.lidl.nl/winacties

Extraatje voor Lidl Plus app klanten

Als extraatje krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus-app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op vrijdag 17 november een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Adres

Europassage 7 te Heemskerk

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag       08.00 – 21.00 uur
Zondag                                   10.00 – 18.00 uur

Vorig bericht Warmtenet aanleg Blok-2 Rijnstraat Purmerend start begin 2024
Volgend artikel Boeren en tuinders maken werk van paddenstoelen

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland