Nieuws

KLM’er Rob Koelewijn uitgeroepen tot ‘Vitality Manager van het Jaar’

KLM’s Health-manager Rob Koelewijn is uitgeroepen tot ‘Vitality Manager van het Jaar’ door opleidingsinstituut Gezond in Bedrijf.


 

Amstelveen - Koelewijn ontving de vakprijs voor de verschillende initiatieven die hij binnen KLM ontplooide om de vitaliteit van de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

KLM is er trots op dat de prijs dit jaar is toegekend aan KLM’s Health manager Rob Koelewijn, die zich systematisch inzet om KLM’ers fit en gezond te krijgen en te houden. Koelewijn zelf ziet de prijs als een blijk van waardering en een bevestiging dat KLM op de goede weg is om de gezondheid van medewerkers te verbeteren.

De Vitality Manager van het Jaar is een vakprijs die sinds 2011 wordt uitgereikt. De winnaar wordt volgens Gezond in Bedrijf gezien als iemand die op een bevlogen manier en met impact een wezenlijke bijdrage levert aan de vitaliteit van zijn of haar organisatie in lijn met de organisatiedoelstellingen. Deze persoon weet de organisatie en medewerkers mee te krijgen op de ingeslagen weg en zorgt ervoor dat de organisatie continu verbetert en leert van ervaringen.

Vorig bericht 100 jaar Vereniging van Nederlandse Chemische Industrie 19 oktober op het Amsterdam Science Park
Volgend artikel Onder de aandacht bij WijNoordHolland? Bedrijf in beeld: groot bereik, juiste doelgroep

Nu op WijNoordHolland