Nieuws

KLM in top 10 TripAdvisor Travelers’ Choice

KLM behoort tot de top 10 van beste grote Europese luchtvaartmaatschappijen volgens de 2018 TripAdvisor Travelers’ Choice Award.


AMSTELVEEN – KLM staat eveneens twee keer in de top 10 als luchtvaartmaatschappij met de beste Businessclass en beste Economy Class in Europa. Tripadvisor maakt – met uitzondering van de winnaar (Virgin Atlantic) – geen specifieke volgorde bekend.

Deze jaarlijkse awards zijn de enige prijzen uit de reisbranche die worden uitgereikt op basis van miljoenen beoordelingen en meningen van reizigers over de hele wereld. Ze staan voor de allerbeste service, kwaliteit en klanttevredenheid.

Bryan Saltzburg, Senior Vice President & General Manager TripAdvisor Flights: “Wij zijn verheugd om de favoriete luchtvaartmaatschappijen van de wereldwijde TripAdvisor gemeenschap bekend te maken. Wij willen de maatschappijen die de beste wereldwijde vliegervaringen bieden graag in de spotlights zetten, en daar hoort KLM bij.

Nu de luchtvaartindustrie steeds nieuwe producten introduceert en het inflight aanbod verbreedt, zijn reizigers continu op zoek naar luchtvaartmaatschappijen die passagiers waardevolle ervaringen bieden en kwaliteit leveren. De Travelers’ Choice awards voor de luchtvaart zijn een erkenning van de vliegmaatschappijen die de verwachtingen van passagiers overtreffen en hoge cijfers ontvangen van reizigers.â€

Over TripAdvisor

TripAdvisor® is de grootste reiswebsite ter wereld en helpt reizigers het meeste uit elke reis te halen. Met meer dan 500 miljoen beoordelingen en meningen over ’s werelds grootste keuze aan reisvermeldingen van meer dan 7 miljoen accommodaties, luchtvaartmaatschappijen, attracties en restaurants, biedt TripAdvisor reizigers de kennis van vele anderen om ze te helpen bij het kiezen van verblijven, vluchten, bezienswaardigheden en eetgelegenheden. TripAdvisor vergelijkt daarnaast de prijzen van meer dan 200 hotelboekwebsites, zodat reizigers de laagste prijs kunnen vinden voor het juiste hotel. Websites met het TripAdvisor-merk zijn beschikbaar in 49 markten en zijn het platform van de grootste reiscommunity ter wereld van 390 miljoen unieke bezoekers per maand die allemaal het meeste uit elke reis willen halen.

 

Vorig bericht Bedrijfsleven rol in vergroten veiligheid
Volgend artikel WIJ Bouwprojecten van de week

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland