Cultuur

Kansen voor culturele organisaties om verder te ontwikkelen

Cultuurherstel verbindt de cultuursector met professionals uit bedrijfsleven

Kansen voor culturele organisaties om verder te ontwikkelen

Cultuurherstel verbindt de cultuursector in Noord- Holland met het bedrijfsleven. Cultuur- en erfgoedorganisaties kunnen zich aanmelden voor een coachingstraject met ervaren business professionals. Het traject is gericht op de uitwisseling van inzichten en vraagstukken op het gebied van strategie en beleid, financiën en/of marketing.

Cultuur en bedrijfsleven verbinden

Cultuurherstel is een platform dat de cultuursector verbindt met professionals uit het bedrijfsleven. “Het is een mooie kans voor kleine en middelgrote culturele organisaties uit heel Noord-Holland. We merken dat directeuren het zeer op prijs stellen dat kennisuitwisseling via Cultuurherstel extra deskundigheid oplevert”, vertelt Thomas Baas, projectleider van Cultuurherstel. “Tegelijkertijd zijn de professionals uit onze poel van coaches heel enthousiast over het pro bono aanbieden van hun expertise om de cultuursector te verstevigen.”

Alle culturele organisaties in Noord-Holland

Cultuurherstel is er voor alle culturele organisaties in Noord-Holland. Voorbeelden van recent gematchte organisaties zijn: Museum de Oude Bakkerij in Medemblik en Cinedans in Amsterdam. In een video op cultuurherstel.nl is te zien hoe Cultuurherstel werkt en wat een match kan betekenen voor culturele organisaties en coaches.

Plek voor nieuwe aanmeldingen

Cultuur- en erfgoedorganisaties met vraagstukken rondom financiering, persoonlijk leiderschap, strategie en organisatie kunnen zich aanmelden door een Quick Scan in te vullen op cultuurherstel.nl.

Vorig bericht Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk
Volgend artikel Amsterdamse zorginstellingen gaan zorgafvalberg te lijf met herbruikbare isolatiejassen

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland