Nieuws

IT-specialisten racen op Formule-1 circuit en tekenen contract tijdens pitstop

IT-detacheerder PEAK-IT tekent gloednieuw contract met 18 IT-professionals op Circuit Zandvoort.


contract

Zandvoort/Naarden
De pitstop werd vandaag niet gebruikt voor een bandenwissel, maar voor het tekenen van de arbeidscontracten. Het bedrijf onderscheidt zich van andere werkgevers met deze pijlsnelle sollicitatieprocedure. Begin dit jaar stapten al vijftien sollicitanten aan boord van PEAK-IT airlines om hun contract op grote hoogte te tekenen en een vliegende start in hun carrière te maken. De huidige wervingscampagne ‘vol gas aan de slag’ richt zich op de vele en snelle doorgroeimogelijkheden voor zowel starters als medior en senior medewerkers. De nieuwe wervingscampagne is begin september gestart en leverde maar liefst 54 procent meer sollicitanten op dan de maand ervoor. Het aantal websitebezoeken steeg ook met 141 procent.

Richard Stassen, Director Operations bij PEAK-IT:
“Er wordt aan alle kanten getrokken aan zowel starters binnen de IT, als meer ervaren krachten.”

“Het is onze ervaring dat doorgroeimogelijkheden en een dynamische werkomgeving hoog op de wensenlijst van IT-professionals staan. Hier lag dan ook de nadruk op bij de huidige wervingsactie. Bij PEAK-IT doen we het graag anders dan andere organisaties. En met succes: met deze campagne hebben we laten zien dat PEAK-IT lef heeft en energie in zijn DNA heeft zitten. Ik weet zeker dat onze nieuwe aanwinsten na deze belevenis vol adrenaline aan de slag gaan bij PEAK-IT en kijk dan ook uit naar hun ronkende carrières.â€

Vol gas aan de slag

De kandidaten verzamelden vanochtend op Circuit Zandvoort, waar ze eerst tekst en uitleg kregen over wat de dag ging brengen. Vervolgens mochten sollicitanten racen in drie verschillende raceauto’s, de McLaren 540C, Formule RP1 en Renault Clio. De IT-professionals ervoeren op het circuit hoe het is om zelf in een raceauto te rijden en kregen de kans om met een ervaren coureur mee te rijden. Tijdens de pitstop werden de arbeidscontracten getekend om de dag vervolgens af te sluiten met een toost op hun carrière.

Vorig bericht MEO wint Participatieprijs werkgevers Zuid-Kennemerland
Volgend artikel Ondernemers NH met een financieringsbehoefte kunnen naar de Financieringstafel

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland