Event

Horecava 2023 succesvol met meer dan 61.000 bezoekers

Ondernemers maakten kennis met innovaties en duurzame oplossingen

Horecava 2023 succesvol met meer dan 61.000 bezoekers.

Foto: Horecava

Er was weer een Horecava: een mogelijkheid voor ondernemers om elkaar te ontmoeten en innovaties te proeven, ruiken en voelen. Horecava was altijd al een grote en innovatieve horecabeurs in de Benelux en nu innovatie noodzaak is, was deze Horecava de start van een nieuwe tijd binnen de horecabranche. Innovaties en duurzame oplossingen die op Horecava 2023 gelanceerd zijn, gaan volgens de organisatie het volgende decennium bepalen.

De toekomst van de horeca

Van circulariteit tot verpakkingsoplossingen, van grote veranderingen in de manier waarop de horeca omgaat met personeel tot de normalisering en acceptatie van plant based food. De toekomst van de horeca was voor het eerst te zien op Horecava. De ondernemer vond dé oplossingen om het hoofd te bieden aan alles wat op hen af kwam, van nieuwe wetgeving op het gebied van duurzaamheid, personeelstekorten en prijsstijgingen.

61.000 bezoekers

In totaal waren er ruim 61.000 bezoeken op Horecava 2023. Om de beurservaring voor iedereen, publiek én exposant, zo aangenaam en effectief mogelijk te maken, heeft Horecava gewerkt met een data gedreven wervingssysteem. De voorspellende modellen die voortkomen uit deze data en analyse, geven namelijk goed weer welke doelgroep  het beste aansluit op de wensen en doelen van de Horecava exposant. Deze strategie heeft succes gehad. Het percentage (eind)beslissers in de bezoekersgroep is significant hoger dan in voorgaande jaren. Het percentage beslissers is gestegen met 16% en het aantal niet beslissers is gedaald met 35% ten opzichte van 2020.

Horecava 2024

In 2024 verwelkomt Horecava opnieuw ondernemers binnen de horeca. De horecabeurs zal plaatsvinden van 8 januari tot en met 11 januari 2024.

Vorig bericht Bedrijven geven arbeidsvoorwaarden een 6,3
Volgend artikel Christina Zandberg nieuwe CEO &Olives Travel

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland