Financieel

Hirschmann Multimedia op NPEX-beurs met obligatie-uitgifte

Doel om kapitaalinjectie van €1.500.000 op te halen en marktpositie te versterken

Hirschmann Multimedia op NPEX-beurs met obligatie-uitgifte

Foto: Hirschmann Multimedia

Weesp,
Multimediabedrijf Hirschmann Multimedia, maakt bekend dat zij een obligatielening uitgeeft op de NPEX-effectenbeurs. Met het doel om een kapitaalinjectie van €1.500.000 op te halen, zal Hirschmann haar positie in de markt versterken en nieuwe groeimogelijkheden realiseren.

Groeistrategie versnellen

“We zijn verheugd over deze kans om onze groeistrategie te versnellen en verdere innovatie in onze industrie te stimuleren,” verklaarde Dick Kroon, CEO van Hirschmann Multimedia. “Met de opbrengst van de obligatie-uitgifte kunnen we onze R&D-inspanningen vergroten, nieuwe producten ontwikkelen en onze klanten nog beter bedienen.”

Obligaties op NPEX-effectenbeurs

De beursnotering biedt het publiek de gelegenheid om te participeren in het succes van Hirschmann en te profiteren van de mogelijkheden die de obligaties bieden. De obligaties zullen verhandelbaar zijn op de NPEX-effectenbeurs, waardoor investeerders flexibiliteit krijgen om hun posities te beheren en potentiële rendementen te realiseren.

‘Waardevolle aanvulling’

“De toetreding van Hirschmann tot de NPEX-effectenbeurs is een waardevolle aanvulling op ons platform en biedt investeerders een interessante kans om deel te nemen aan een dynamisch bedrijf met een bewezen staat van dienst,” zei Alan van Griethuysen, commercieel directeur van NPEX. Hirschmann Multimedia heeft een rijke geschiedenis van innovatie en dienstverlening in de multimedia- en technologiebranche. Het bedrijf kijkt met vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om haar positie als marktleider verder te versterken met de steun van nieuwe investeerders.

Vorig bericht Finalisten Topvrouw van het Jaar 2023 bekend
Volgend artikel Noordervaart (N243) open op 1 september in plaats van 7 augustus

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland