Nieuws

Eerste Healthy Fit Bedrijven Festival in Volendam

Een alternatief voor de verplichte heidag met collega’s

Healthy Fit Bedrijven Festival

Volendam,
Vrijdag 17 juni wordt het eerste Healthy Fit Bedrijven Festival van Nederland georganiseerd. Hiermee wil oprichter Sportfest Volendam, Lucas Keizer, een alternatief bieden voor de verplichte heidag met collega’s die plaatsvinden op een ‘bloedeloos conferentieoorden in de middle of nowhere’, zoals Parool-columnist Marcel Levi omschreef in zijn column. Voor deze eerste editie van het bedrijvenfestival is een passende locatie gevonden, namelijk de middenstip van FC Volendam.

Teambuilding

Samen met onder andere FC Volendam, sprekers astronaut André Kuipers, topsporter/ondernemer Robert Doornbos en Daniel Kluken van de Wim Hof Methode, maakt Lucas van deze ‘verplichte’ dag een dag om nooit meer te vergeten. Naast het healthy fit programma is het zelfs mogelijk om over de langste en grootste opblaasbare stormbaan (800 meter) ter wereld te rennen. Teambuilding, grenzen verleggen en educatie op het hoogste niveau zal aan bod komen.

Healthy Fit Bedrijven Festival

Doel van dit festival is samen met collega’s een mooie, gezellige dag beleven met veel inspiratie voor een gezond leven. Het is bekend dat een gezonde medewerker zorgt voor meer productiviteit in een bedrijf. En dat is precies wat iedere werkgever het liefst wilt.

 

Vorig bericht Informatieavond Broodfonds Hoorn (28 april)
Volgend artikel Stortplaats Nauerna gesloten

Nu op WijNoordHolland