Nieuws

Bouwkavel te koop op unieke plek in Haarlem

Aan het Zuider Buiten Spaarne 22 wordt het gebouw Koningstein momenteel gesloopt en het perceel is eind maart 2020 bouwrijp.


Foto: Funda

Haarlem
Op deze toplocatie kunnen maximaal 18 woningen worden gebouwd, waaronder enkele herenhuizen. De totale perceeloppervlakte bedraagt circa 1.724m².

De gemeente is op zoek naar een ontwikkelaar die maximaal 18 woningen, waarvan 14 grondgebonden koopwoningen en 4 lage middeldure koopwoningen wil realiseren. Parkeren moet half verdiept ondergronds opgelost worden. Alle woningen zijn bestemd voor zelfbewoning door maximaal één huishouden. Voor de 4 lage middeldure koopwoningen zijn nadere eisen gesteld die in de projectinformatie op TenderNed zijn geformuleerd. Het bouwplan moet gerealiseerd worden binnen het vastgestelde bestemmingplan en voldoen aan het beeldkwaliteitsplan.

Sluitingsdatum

Op 4 maart 2020 sluit de mogelijkheid om een aanbieding te doen. De selectie vindt in eerste instantie plaats op prijs en duurzaamheid. Elke aanbieder is verplicht om een plan bij te voegen dat voldoet aan het beeldkwaliteitsplan.

Inschrijven kan nog 36 dagen

Geïnteresseerde marktpartijen vinden meer informatie over en kunnen reageren op het project via de website van TenderNed of via de verkopend makelaar Bedrijfslocatie.NL.

Zie ook www.haarlem.nl/Koningstein.

Vorig bericht Wie verdient de Ribbius Peletier-penning dit jaar?
Volgend artikel 7e coachtraject voor startende ondernemers ZAAI Amstelveen van start

Nu op WijNoordHolland