Samenwerking

ebankIT en Five Degrees sluiten partnership met grote ambities

Internationaal meer digitale mogelijkheden voor banken en kredietverstrekkers

ebankIT en Five Degrees sluiten partnership met grote ambities

Amsterdam,
ebankIT, een omnichannel digitaal bankplatform, is een partnerschap aangegaan met het cloud-native core banking platform °neo by Five Degrees. Met de samenwerking  bouwen ebankIT en Five Degrees aan een robuuster end-to-end platform voor banken en andere kredietverstrekkers. Daarmee kunnen zij klanten een betere gebruikerservaring bieden, hun time-to-market verkorten en de concurrentie een stap voorblijven.

Goede match

ebankIT, met hoofdkantoor in Porto, vormt een goede match met het clound-native core banking platform van Five Dregrees dat banken helpt om hun klanten een persoonlijke en laagdrempelige digitale ervaring te bieden. Het vond een enthousiaste partner in het Amsterdamse °neo by Five Degrees, dat ook een team heeft in Lissabon.

Betere marktpositie

Banken en kredietverstrekkers moeten voortdurend innoveren om voorop te blijven in de markt. Financiële instellingen kunnen alleen concurrerend blijven als ze zich snel weten aan te passen en zich volledig commiteren aan de transformatie naar digitaal bankieren. De samenwerking tussen °neo by Five Degrees en ebankIT speelt hierop in, met een best-of-breed aanpak en een snellere time-to-market.

‘Vruchtbaar en innovatieve samenwerking’

Larissa Cavalcante, Alliances & Partnerships Manager bij ebankIT zegt : “Bij ebankIT weten we als geen ander dat cloudoplossingen en omnichanneltechnologie de toekomst zijn van de banksector. Daarom zijn we erg blij dat we met °neo by Five Degrees een samenwerking zijn aangegaan die ongetwijfeld heel vruchtbaar en innovatief wordt. Samen kunnen we de oplossingen bieden waar de banken en kredietverleners in ons gezamenlijke klantenbestand in de Benelux en daarbuiten echt op zitten te wachten.”

‘Het beste van twee werelden’

Stefan Wittens, Platform Experience & Ecosystem lead bij °neo by Five Degrees zegt: “Het is fantastisch nieuws voor ons dat we met ons cloud-native core banking-product °neo een partnership zijn aangegaan met ebankIT. Samen gaan we het leven van onze klanten eenvoudiger en efficiënter maken. We bieden ze het beste van twee werelden: een best-of-breed core banking product met daarbovenop een compleet digitaal bankplatform. Het indrukwekkende klantenbestand van ebankIT, hun internationale expansie en ambities op het gebied van digitale transformatie maken ze een perfecte partner om mee samen te werken. Heel veel klanten gaan profiteren van een snellere time-to-market en meer innovaties.”

Vorig bericht Amsterdam wil meedoen aan landelijk 'experiment gesloten coffeeshopketen'
Volgend artikel Geld voor verbeteren kwaliteit vakantieparken in Noord-Holland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland