Ranking

DoubleTree by Hilton Amsterdam hoogst genoteerde Nederlandse Hotel in top 50 ‘Top M

Met 12de plaats is het hotel het beste Nederlandse hotel op de Cventlijst, met 50 beste hotels van Europa

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station hoogst genoteerde Nederlandse Hotel in top 50 ‘Top Meeting Hotel lijst’ Europa

De medewerkers van Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal.

Amsterdam,
Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal Station is het hoogst genoteerde Nederlandse hotel dat in de Cvent lijst Top Meeting Hotel Europa staat. Met een 12de ranking is het hotel uitgeroepen tot het beste Nederlandse hotel op de Cventlijst, waarin de 50 beste hotels van Europa zijn gepubliceerd. De wereldwijd erkende Cvent Top Meeting Hotels lijsten werden eind mei gepubliceerd en beoordelen hotels op samenwerking tussen planners en het implementeren van zakelijke waarde voor MICE. De ranglijsten zijn bepaald op basis van sourcing activities via het Cvent Supplier Network, een van ’s werelds grootste venue-sourcing platforms.  

“Tijdens, maar ook vooral na de pandemie was het essentieel om het boekingsproces te optimaliseren voor onze meeting-organizers. Denk hierbij aan digitale site-inspecties, elektronische contract-ondertekeningen en gestroomlijnde offertes. Cvent was hierbij de ideale partner voor ons om dit te implementeren. Dit resulteerde in een stijging van zowel het aantal aanvragen als de conversie-cijfers. Daarnaast heeft ons commerciële team hun uiterste best gedaan om continu in contact te staan met onze partners, wat resulteert in een hele fijne samenwerking met onder andere Cvent en deze uitstekende erkenning op deze lijst,’’ licht Mike de Boer, Commercieel Directeur van Hilton Double Tree Amsterdam Centraal Station toe.

Tot standkoming

Cvent evalueerde hoteleigendommen die zaken genereerden via het Cvent Supplier Network tussen januari 2022 en december 2022. De hotels werden gerangschikt op basis van verschillende criteria, waaronder totaal aantal verzoeken om voorstellen, Request For Proposal, (RFP’s), gegunde RFP’s, totaal aantal kamernachten, gegunde kamernachten, grote grootstedelijk marktaandeel, conversiepercentage en responspercentage. De criteria zijn bedoeld om de meest nauwkeurige weergave van de top congreshotels in Noord-Amerika, Europa, het Midden Oosten en Afrika, en Azië-Pacific.

Vorig bericht Agrifood sector Noord-Holland krijgt sterke impuls dankzij miljoenensubsidie
Volgend artikel Start aanpassingen spoor voor ontwikkeling Poort van Hoorn

Nu op WijNoordHolland