Ondernemers

Doen, durven én zeggen in ‘Het Zakelijk Kruisverhoor’

Doe mee en laat je bedrijf zien!

Doen, durven én zeggen

Omdat WijBusinessNieuws graag kennismaakt met lokale ondernemers in Nederland, roepen wij een nieuwe rubriek in het leven. Na rijp beraad zijn we tot de conclusie gekomen dat we de ondernemer leren kennen door vragen te stellen. In deze rubriek willen jou leren kennen aan de hand van vaste vragen. Laat ons weten wie je bent, wat je doet en waar jij het verschil maakt. Doe mee aan Het Zakelijk Kruisverhoor van WijBusinessNieuws en laat Nederland kennismaken met jou en jouw bedrijf!

Doen

Meedoen is belangrijker dan winnen, een veelgehoorde uitspraak wanneer een wedstrijd niet is gegaan zoals gehoopt. Maar meedoen aan de nieuwe rubriek van WijBusinessNieuws is misschien net zo belangrijk. Dus doe mee, zet jezelf en jouw bedrijf in de schijnwerpers en laat onze lezers kennismaken met jou.

Durven

Ja, je moet het maar durven. Voor deze rubriek hebben we 10 vaste vragen die ingevuld dienen te worden. Prikkelende vragen, vragen uit pure nieuwsgierigheid en leerzame vragen. Dit is wat je kunt verwachten wanneer je meedoet aan Het zakelijk kruisverhoor van WijBusinessNieuws. O ja, we vragen je ook om een foto bij te voegen wanneer je het kruisverhoor hebt ingevuld.

Zeggen

Een kleine spelregel hebben we wel. Want uiteraard zijn we met het stellen van deze vragen op zoek naar de waarheid. Als je dat wil, mag je natuurlijk hier en daar wel sjeu geven aan je antwoorden, daar zijn wij in het dagelijks leven namelijk ook niet vies van. Maar als het maar dicht bij de waarheid blijft.

Winnen

En het mooie is, wij kunnen precies zien hoeveel keer jouw ‘kruisverhoor’ gelezen wordt. Degene met de meeste views in 2024 krijgt 1.000 euro mediabudget gratis bij WijBusinessNieuws. Dus gratis exposure en daarop nog eens gratis exposure onder zakelijke beslissers in Nederland en de provincies. Zo kan jouw bedrijf zijn kruistocht door Nederland of een specifieke regio beginnen.

Vind je het leuk om mee te doen en durf jij de vragen aan? Mail dan naar redactie@wijbusinessnieuws.nl voor de vragenlijst. De redactie zal een selectie maken van de aanvragen.

Vorig bericht Payhawk kiest tennisprof Grigor Dimitrov als merkambassadeur
Volgend artikel 14 faillissementen in week 16 in Noord-Holland

Nu op WijNoordHolland