Toerisme

De Regiosafari gaat weer van start

Dag voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit regio actief in gastvrijheidssector

De Regiosafari van start

De Kop, Westfriesland, Alkmaar,
Ook in 2022 zijn er weer door ontwikkelingsbedrijf NHN Regiosafari’s georganiseerd in De Kop, Westfriesland en Alkmaar. (29 sept Westfriesland, 5 okt Alkmaar, 12 okt De Kop).

Regiosafari is de dag voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit de regio die actief zijn in de gastvrijheidssector. De dag staat volop in het teken van elkaar ontmoeten, inspireren en bovenal: samenwerken en van elkaar leren. Het thema dit jaar is: ‘Toekomstbestendig personeelsbeleid en vergroten van jouw naamsbekendheid’. Aanmelden kan vanaf nu en is gratis.

Programma

Tijdens  het gezamenlijke ochtendprogramma komen sprekers aan bod en ’s middags wordt er een safaritour gehouden met de bus door de regio om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers. Voor degenen die altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen van die onderneming waar ze zo vaak langs rijden is dit de kans. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe contacten te ontmoeten en de dag wordt gezamenlijk afgesloten met een hapje en een drankje.

Vorig bericht Dijk en Waard werkt aan bruisend Centrumwaard
Volgend artikel Nieuwe folderlijn Laag Holland

Nu op WijNoordHolland