Event

Derde jaar op rij mediapartnership WijBusinessNieuws en Finance Run

Naast bewegen als doel staan ook goede doelen centraal

WijBusinessNieuws_FinanceRun2023

Zaanstad,
WijBusinessNieuws, bekend van de lokale B2B sites zoals WijNoordHolland, WijBrabant, WijZuidHolland en WijGelderland, zal voor de derde maal de Finance Run sponsoren middels een media partnership. 1 September zal de hardloopwedstrijd plaatsvinden bij de Bosbaan in Amstelveen. Al 900 medewerkers uit de financiële sector hebben zich ingeschreven en vorig jaar was het event volledig uitverkocht. Voor iedereen binnen de financiële wereld een bekend event waar de gehele branche samenkomt. Veel van hen hebben een zittend beroep en de Finance run wil met het evenement de sector letterlijk meer in beweging krijgen. 

Goede doelen

Naast bewegen als doel staan ook goede doelen centraal. Emma at Work en Kikid zijn de organisaties waar dit jaar hard voor gestreden zal worden. Centraal hierbij staat jongeren leren omgaan met geld. Steeds meer jonge mensen belanden in de schulden en organisaties als deze zorgen voor bewustwording en preventie.

Inschrijven voor de Finance Run 2023

Voor zowel teams als individuen is het mogelijk om in te schrijven. Dit is mogelijk op deze LINK. Naast de Finance Run is ieder jaar ook gelegenheid om te netwerken met vakgenoten.

Vorig bericht Xebia stelt Keith Landis aan als chief marketing officer
Volgend artikel Hyarchis helpt Ingage met datastrategie

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen