event

De perfecte Finance Run!

Bijna een verdubbeling van het aantal deelnemers langs de Bosbaan in Amsterdam

FinanceRun 2022 Bosbaan Amsterdam

Amsterdam,
Het was alweer de negende editie van de Finance Run en wat voor een! 500 lopers op de vijf kilometer, 450 op de tien en 65 bikkels liepen de halve marathon. Met z’n allen hebben we bijna een verdubbeling van het aantal lopers gerealiseerd. Circa veertig bedrijven waren betrokken bij deze editie van de Finance Run en meer dan 85 teams liepen mee. De enorme groei betekende wat groeistuipen, maar uiteindelijk is het prachtige dag geworden. Mede dankzij het prachtige weer. Met een temperatuur van rond de 25 graden en een strak heldere hemel was het goed vertoeven op de Bosbaan in Amstelveen.

Het startschot van de vijf en tien kilometer kwam van de jarige job, Stater Nederland. Vanwege hun 25 jarig bestaan kreeg Managing Director New Business & Innovation Stater Nederland, Arjan Hessels de eer om het startschot te geven. Die overigens meteen zijn eigen startschot gaf voor de 10.000 meter loop.

Inclusiviteit en verbinding

De woorden die dit jaar veel voorbij kwamen in de gesprekken met de lopers waren: inclusiviteit en verbinding. Veel bedrijven werken nog vanuit huis en de Finance Run wordt gezien als de ideale manier om oude en nieuwe collega’s weer eens te ontmoeten. Tevens inclusief omdat een bonte mix bedrijven, partners en goede doelen meeliep. En met bijna een verdubbeling van het aantal lopers worden verbindingen nog sneller gemaakt en is het gevoel van ‘erbij horen’ nog prominenter aanwezig.

Veel bedrijven liepen speciaal voor de goede doelen KiKiD en Emma at Work. Net zoveel liepen er om samen te lopen, met collega’s. Om een mooi resultaat neer te zetten, om elkaar weer te zien en om met elkaar de Finance Run te beleven.

Volgende editie vrijdag 1 september 2023

Organisator Ben Gosman en zijn team en partners waren apetrots wat we met z’n allen hebben klaargespeeld en is dit een opmaat naar de Finance Run 2023. Alle seinen staan op groen voor weer een bijzonder evenement dat we met steeds meer professionals uit de financiële wereld samen mogen beleven. Zo creëren we onvergetelijke sportieve momenten, inclusiviteit en verbondenheid.
Winnaars gefeliciteerd! Deelnemers bedankt voor jullie deelname en bijdrage aan wellicht wel de mooiste Finance Run ooit.

Lees het hele verslag, wetenswaardigheden en de uitslagen in het digitale magazine

Vorig bericht Deze bedrijven door naarde halve finale van de NHN Business Awards 2022!
Volgend artikel Orange Data gaat verder als Data Tribes

Nu op WijNoordHolland