Nieuws

CSU neemt schoonmaakactiviteiten en medewerkers Lübke over

Afgelopen december nam CSU de 45 medewerkers en alle schoonmaakactiviteiten van Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij Lübke B.V. & Lübke Cleaning Service B.V. over.


UDEN/UITHOORN - De overname kwam tot stand als gevolg van de pensionering van de directeur van Lübke, mevrouw E.G.M. Lübke. Met de overname is de voortgang en continuïteit van de dienstverlening gegarandeerd.

Geschikte overnamekandidaat

In ruim 40 jaar bouwde het echtpaar Lübke het Uithoornse schoonmaakbedrijf uit tot een professionele facilitaire dienstverlener met een uitstekende reputatie in de regio. De naderende pensionering van de directeur/bestuurder bracht de gesprekken tussen Lübke en CSU op gang.

“Binnen Lübke hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan en besteden wij veel aandacht aan het welzijn van mens en milieu. Diezelfde toewijding zagen we bij CSU. Dat en de continuïteitswaarborg voor medewerkers en klanten gaf de doorslag om voor CSU te kiezenâ€, aldus mevrouw Lübke.

Kwalitatieve groei

De overname van Lübke past in de kwalitatieve groeiambities van CSU. John van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur: “Onze ambitie is om de beste schoonmaakdienstverlener van Nederland te zijn. Het verwelkomen van dit gemotiveerde en vakgeschoolde team schoonmakers is een mooie stap in deze richting. De overname brengt voor de klanten van Lübke voor nu geen veranderingen met zich mee. De werkprocessen, mensen en expertise blijven we nog inzetten onder de naam Lübke vanuit het kantoor in Uithoorn.â€

Vorig bericht Talenten voor traineepool statushouders gezocht!
Volgend artikel Alkmaar zoekt creatieve invulling voor de Drukkerij van TMG in Oudorp

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland