Nieuws

Continuering samenwerking Yarden Uitvaartorganisatie en Oger Corporate Fashion Statements

Oger Corporate Fashion Statements zal komende jaren weer ruim 700 Yarden-medewerkers kleden.


Oger_Yarden_WijNoordHolland

Yarden Uitvaartorganisatie en Oger Corporate Fashion Statements (OCFS) hebben de samenwerking voor de aankomende vier jaar in Amsterdam bekrachtigd. OCFS zal de komende jaren weer ruim 700 Yarden-medewerkers kleden. De afgelopen jaren was OCFS al huisleverancier van de bedrijfskleding voor Yarden. Yarden heeft OCFS opnieuw de opdracht gegund vanwege het eigentijdse ontwerp, de prettige samenwerking en het ontzorgen van Yarden, onder andere op het gebied van voorraadbeheer.

Betekenisvol ondernemen

Ook de hoge mate van service, het op maat maken van alle kleding en de levering per vestiging waren van doorslaggevend belang. Yarden stelt naast goede service, hoge eisen aan kwalitatieve, duurzame kleding. De uitvaartorganisatie heeft betekenisvol ondernemen hoog in het vaandel staan en wil zoveel mogelijk samenwerken met partners die duurzaam werken. OCFS werkt volgens de ISO 9001 norm en is bewust bezig met de processen en de inzet van productiekanalen. Dit staat garant voor bewust en duurzaam ondernemerschap.

Het nieuwe tenue is ingetogen maar eigentijds en sluit aan bij de missie van Yarden om iedereen een goed afscheid te geven

Draagcomfort en functionaliteit

De afgelopen periode hebben OCFS en Yarden nauw samengewerkt om een nieuw kledingpakket te ontwerpen en samen te stellen. De medewerkers van Yarden waren volledig betrokken bij het ontwerp. Zij weten als geen ander dat kleding bepalend kan zijn en iets uitstraalt richting nabestaanden. Hun ervaringen op dit gebied zijn meegenomen in het kledingontwerp. Naast uitstraling is ook rekening gehouden met draagcomfort en functionaliteit. Uit een selectie van kleuren en motieven zijn aubergine in combinatie met zwart de primaire hoofdkleuren geworden, met poederroze bloemmotieven voor de dames als ondersteunend accent. De kleurencombinatie sluit aan bij de huisstijl van Yarden. De medewerkers kunnen voor verschillende momenten een passend tenue samenstellen, afhankelijk van de gelegenheid en de functie.

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd.

Vorig bericht Reactie Port of Amsterdam op het coalitieakkoord van het nieuwe gemeentebestuur van Amsterdam
Volgend artikel AkzoNobels grootste fabriek voor poedercoatings opent in China

Nu op WijNoordHolland