Financieel

BUX verhoogt rentevergoeding op niet-geïnvesteerd geld

Rentecompensatieverhoging is directe reactie op verdere renteverhoging door ECB

BUX verhoogt rentevergoeding van 2,30% naar 2,50%

Foto: BUX

Amsterdam,
Neobroker BUX kondigt een verhoging van de rentevergoeding op niet-geïnvesteerd contant geld van 2,30% naar 2,50% per jaar aan. De verhoging volgt direct op de renteverhoging die de ECB op 27 juli aankondigde en geldt vanaf 1 augustus 2023 voor alle BUX-klanten.

Rendement maximaliseren

Met de verhoogde rentecompensatie zet BUX zich onverminderd in om waarde te leveren en het rendement voor zijn klanten te maximaliseren. Doordat BUX nu de hoogste rentevergoeding van alle Nederlandse financiële dienstverleners aanbiedt, halen klanten het maximale uit hun niet-geïnvesteerde geld en zorgen zij ervoor dat hun geld harder voor hen werkt. Yorick Naeff, CEO van BUX, is enthousiast over deze verdere verhoging van de rentevergoeding: “Bij BUX ondersteunen we onze gebruikers en creëren we mogelijkheden voor hun financiële groei. We begrijpen dat elke cent telt. Daarom ben ik blij dat we met deze verhoging van de rentevergoeding onze toewijding versterken om onze klanten te helpen hun financiële doelen effectiever te bereiken.”

Proactieve aanpak

De stap van BUX om de rentevergoeding op niet-geïnvesteerde contanten te verhogen, komt overeen met de recente beslissing van de ECB om de rente te verhogen en is een voorbeeld van de proactieve aanpak van BUX om in te spelen op veranderingen in het financiële landschap. Hiermee onderscheidt de Amsterdamse neobroker zich als een financiële instelling die prioriteit geeft aan het financiële welzijn van haar klanten en zich tegelijkertijd aanpast aan veranderende marktomstandigheden.

Samenwerking

Voor bescherming van geldrekeningen werkt BUX samen met een ervaren partner. ABN AMRO Clearing Bank N.V. houdt het geld van klanten aan op een handelsrekening en beschermd dit geld tot €100.000,- onder de voorwaarden van het Depositogarantiestelsel (DGS).

Vorig bericht 3e grote wegafsluiting A.C. de Graafweg
Volgend artikel Peaks introduceert Renterekening met rente oplopend tot 3,38%

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland