ICT

Business Radar KYB-bescherming bekroond met ISO 27001

'Behalen van ISO 27001-certificering is bekroning op onze inzet voor gegevensbeveiliging'

Business Radar KYB-bescherming bekroond met ISO 27001

Foto: Business Radar

AI gedreven Know Your Business (KYB) platform van Business Radar heeft de ISO 27001 certificering ontvangen van de internationale certificeringsinstantie BSI Group. Het platform voor nieuwsmonitoring innoveert KYB met zijn Software as a Service (SaaS) cloudaanbod. Hiermee biedt het bedrijven en financiële dienstverleners niet alleen automatisering van compliance, maar ook diepgaande inzichten in klanten en prospecten dankzij AI gedreven informatievergaring. 

Betere bescherming door automatisering

De SaaS-oplossing van Business Radar dekt 99% van de wereldwijde bedrijfsgegevens en analyseert automatisch nieuws dat wereldwijd verschijnt. Hierdoor biedt het diepgaand inzicht in bijvoorbeeld ESG, witwaspraktijken, fraude en bestuurswisselingen. Voor KYC-compliance biedt de software alle nodige informatie over stakeholders en externe partijen om aan internationale regelgeving te voldoen, waaronder AML/CFT, PEP, UBO, negatieve mediascreening en doorlopende klantmonitoring.

Toewijding aan de hoogste standaarden

Business Radar is toegewijd om door middel van innovatie aan de hoogste normen van informatiebeveiliging te voldoen. Het behalen van de internationaal erkende ISO 27001 certificering is hier een belangrijk onderdeel van. Micha de Boer, CEO van Business Radar: “De complexe zakelijke en financiële wereld van vandaag vereist innovatieve KYB-oplossingen die processen drastisch vereenvoudigen en werk uit handen nemen. Onze AI gedreven oplossing biedt essentiële KYB-functionaliteit op één plek, met de informatie die bedrijven nodig hebben voor zorgvuldig risicobeheer en om te voldoen aan toenemende compliance-eisen. Het behalen van een ISO 27001-certificering is de bekroning op onze inzet voor gegevensbeveiliging.”

Vorig bericht Top 5 gelezen artikelen op WijNoordHolland van afgelopen week
Volgend artikel Payhawk lanceert internationale betalingen met Wise Platform

Nu op WijNoordHolland