Award

Beauty Experts geëerd tijdens Dutch Beauty Award 2024

'Door samenwerking met DBA krijgen medewerkers erkenning die ze verdienen'

Beauty Experts geëerd tijdens Dutch Beauty Award 2024

Foto: Dutch Beauty Award

Amsterdam,
Op 6 mei 2024 schitterden de Beauty Experts en Masters of Beauty tijdens de Dutch Beauty Award (DBA). Deze welverdiende erkenning voor de Beauty Experts en Masters of Beauty is het resultaat van hun voortdurende toewijding aan het vergroten van hun kennis. Door het nauwkeurig registreren van hun merkentrainingen op CosmeticaPaspoort.nl, hebben ze hun expertise officieel kunnen certificeren.

Uitreiking in Amsterdam

Het hoogtepunt van de avond was de feestelijke uitreiking van deze erkenningen aan de Beauty Advisors, met niemand minder dan Marlijn Weerdenburg als gastvrouw, in het Felix Meritis te Amsterdam. Deze certificaten en spelden symboliseren niet alleen hun kennis en kunde, maar ook hun vooraanstaande positie in de branche.

Overhandiging certificaten

Tijdens de ceremonie werden de certificaten met trots overhandigd aan de volgende generatie experts en masters, waar ze werden gefeliciteerd door het publiek voor hun prestaties. NCV-directeur Ronald van Welie merkte namens de NCV en GDED op: “Door de samenwerking met de DBA krijgen de medewerkers van de parfumerie de erkenning die ze verdienen. Goed advies in de winkel is essentieel, vooral gezien de indrukwekkende hoeveelheid producten die beschikbaar zijn in de winkel.”

Vorig bericht Bezorgervaringsplatform Ingrid betreedt Nederlandse markt
Volgend artikel De laatste faillissementen in Noord-Holland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland