Nieuws

Albert Heijn benoemt Suzanne Jungjohann als nieuwe directeur Human Resources

Albert Heijn maakt bekend dat Suzanne Jungjohann per 1 oktober 2019 als directeur Human Resources (HR) toetreedt tot het Albert Heijn-managementteam.


Zaandam
Suzanne brengt een uitgebreide expertise in HR met zich mee, opgedaan in nationale en internationale rollen bij Randstad en Tempo-Team, en sinds 2015 bij Delta Lloyd. Sinds 2017 werkt ze binnen NN Group als hoofd HR van Nationale-Nederlanden. Eerder in haar loopbaan was ze consultant bij PwC en Towers Perrin.

“We willen inspelen op de groeikansen in de snel veranderende foodretailmarkt en klantbehoeften, bijvoorbeeld op het gebied van vers, digital, e-commerce en foodservice,†aldus Albert Heijn CEO Marit van Egmond. “Daarom ben ik blij dat Suzanne ons komt versterken. Naast haar brede ervaring in HR, heeft ze specifieke expertise op het gebied van change management en talentontwikkeling, waarmee ze een belangrijke bijdrage kan leveren aan de groei van onze mensen en teams.â€

Suzanne neemt het stokje over van Nic Brassey. Hij vervulde de rol vanaf 2015 en combineert die sinds januari dit jaar met zijn functie als Chief Human Resources Officer van Ahold Delhaize Europa en Indonesië. Hij richt zich vanaf oktober volledig op zijn nieuwe rol.

Vorig bericht Aandeelhouders winkelvastgoedbedrijf Wereldhave akkoord met benoeming nieuwe CEO
Volgend artikel PHB praktijkfilms over georganiseerd beheer op en verduurzaming van bedrijventerreinen NH

Nu op WijNoordHolland