Politiek

15 maart politiek cafe Enkhuizen met minister Micky Adriaansens

De avond vindt plaats in Brouwerij De Werf in Enkhuizen. De VVD heeft minister Micky Adriaansens van Economische Zaken & Klimaat uitgenodigd

15 maart politiek cafe Enkhuizen met minister Micky Adriaansens

Op vrijdag 15 maart organiseert de VVD Stede Broec een Politiek Café. De avond vindt plaats in Brouwerij De Werf in Enkhuizen. De VVD heeft minister Micky Adriaansens van Economische Zaken & Klimaat uitgenodigd. Samen met in ieder geval drie ondernemers uit de regio en het publiek gaat de minister in gesprek over ondernemen en de kansen en uitdagingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Bedrijfsleven en politiek gaan met elkaar in gesprek. Grote bedrijven en het MKB willen veel, maar hebben daar vaak ook de overheid bij nodig. Denk aan het bevorderen van het vestigingsklimaat en het wegnemen van overbodige regeldruk. Een Politiek Café is een avond voor gesprek, discussie en debat over actuele onderwerpen, belangrijke kwesties en prangende vragen met een Westfries tintje en interessante sprekers.

Gezellige avond

Het moet vooral een gezellige avond worden met leuke sprekers, netwerken en muziek. Heb jij een leuke vraag voor minister Adriaansens? Dan is dit jouw kans. Wel of geen lid van een politieke partij; het mag allemaal. Dit alles in een informele sfeer met na afloop een gezellige borrel om andere inwoners, ondernemers en politici te ontmoeten. Een gezellige avond om juiste deze groepen samen te laten komen. Er is gekozen voor de locatie Brouwerij De Werf (Paktuinen 6, 1601 GD Enkhuizen). Een centrale locatie in Enkhuizen met een goede OV-verbinding en voldoende parkeergelegenheid (P+R Enkhuizen). De locatie is een goed voorbeeld van de SED-samenwerking tussen de VVD-fracties van Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland.

Aanmelden

Het evenement start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Na afloop om 21.30 uur is er een gezellige netwerkborrel met het eerste drankje van de VVD. Iedereen is welkom; wat je politieke voorkeur ook is, de organisatie vindt het juist interessant om met verschillende partijen in debat te gaan. Tijdens de inloop is er een lekkere kop koffie of thee en uiteraard zijn er tijdens deze avond genoeg bitterballen aanwezig. Aanmelden kan direct via de organisatie door een WhatsApp-bericht te sturen of via politiekcafe@vvdstedebroec.nl. Meld je je aan? De eerste borrel is van de organisatie.

Vorig bericht Dag van Westfriesland: viering van 10 samenwerkingsinitiatieven
Volgend artikel GiG goes Jumbo: onafhankelijk drankmerk nu bij grote super

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland