Nieuws

Avy een van Twee Nederlandse start-ups uitgeroepen tot finalisten in het Booking Booster 2019

Booking Booster 2019 accelerator-programma


Amsterdam
Booking.com kondigt de 10 start-ups aan die deel uit gaan maken van het Booking Booster-programma 2019. De derde editie van het drieweekse accelerator-programma vindt dit jaar in april en mei 2019 in Amsterdam plaats. Het programma bestaat uit verschillende lezingen, workshops en coachingsessies. Uiteindelijk gaan de start-ups hun projecten pitchen, en kunnen ze een beurs van € 500.000,- winnen uit een Booking.com-fonds van € 2 miljoen euro.

Honderden kandidaten van over de hele wereld hadden zich aangemeld. De 10 start-ups die uiteindelijk gekozen zijn komen uit 9 verschillende landen. Hun bedrijven vertegenwoordigen innovatieve oplossingen die wereldwijd gebruikt worden om grote natuurbeschermingsprojecten te realiseren. Hierdoor krijgen kwetsbare lokale gemeenschappen de kans meer te profiteren van wereldwijd toerisme. De twee deelnemende Nederlandse bedrijven zijn Avy en I Like Locals.

Alle deelnemende maatschappelijke ondernemingen ontvangen ook een jaar lang begeleiding en coaching van Booking.com-experts. Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid om samen te werken met Booking.com, waarbij innovatie-initiatieven en experimenten met het Booking Cares Volunteer Program worden ontwikkeld.

Naast het Booking Booster-programma, het Booking Cares Fund en de Booking Cares Labs heeft Booking.com een intern vrijwilligersprogramma waarin medewerkers met lokale organisaties samenwerken aan projecten die helpen bij het verbeteren van bestemmingen over de hele wereld. Deze initiatieven geven invulling aan de doelstelling van Booking.com om een positieve impact te maken op de wereldwijde toerisme-industrie.


 

Vorig bericht Met 1500 m2 hightech kantoorruimte groeit Pegasystems Benelux door in Amsterdam Atrium Zuidas
Volgend artikel Flevoweg met een rotonde rechtstreeks aansluiten voor Agriport op de N242 en A7

Nu op WijNoordHolland