Nieuws

Word icoon en win de Circular Award 2019!

Werkt u aan een iconisch circulair project of product? Laat uw onderneming goed zien wat een circulaire economie betekent voor Nederland? Misschien wint u dan wel de Circular Award 2019!


Een vakjury nomineert in vijf categorieën gelinkt aan de vijf tafels van het Grondstoffenakkoord. Dit zijn: Consumptiegoederen, Kunststoffen, Biomassa & Voedsel, Maakindustrie en Bouw. Projecten, producten, diensten en gehele ondernemingen komen in aanmerking.

Wanneer bent u icoon?

De grondstoffen en materialen voor uw product zijn maximaal herbruikbaar. De productie of het project is op te schalen naar rest van Nederland en daarbuiten. U heeft een duidelijke en aansprekende visie voor een circulaire toekomst. U heeft een financieel gezond businessmodel en geen (structurele) behoefte aan subsidie. U werkt samen met bedrijven en organisaties uit allerlei disciplines.

Win de unieke circulaire trofee!

Nederland Circulair! maakt een voorselectie van vijf inzendingen per categorie. Een vakjury kiest de beste inzending per categorie en samen met het publiek één totaalwinnaar van de Circular Award. De hoofdprijs bestaat primair uit eer en exposure. Daarnaast mag de totaalwinnaar een jaar lang de unieke circulaire trofee in huis voeren. De trofee wordt uitgereikt door staatssecretaris Stientje van Veldhoven.

De inschrijving is open tot en met 25 januari 2018. Schrijf u in en vind alle informatie over de criteria en procedure op deweekvandecirculaireeconomie.nl/circular-awards.

Vorig bericht MobiliteitsRAI 2019 gaat niet door
Volgend artikel Uithoorn zet in op modernisering en schaalvergroting glastuinbouwgebied De Kwakel

Nu op WijNoordHolland