Infra

Werkzaamheden Legmeerdijk (N231) t/m 7 juni

Tijdelijk 2 omleidingen voor autoverkeer

Werkzaamheden Legmeerdijk (N231) t/m 7 juni

Stedin voert op dit moment werkzaamheden uit aan een gasstation en leidingen in het fietspad tussen de rotonde bij de Japanlaan en de rotonde Snoekbaarsstraat van de Legmeerdijk (N231). De werkzaamheden duren tot en met 7 juni.

2 omleidingen

Voor Stedin zijn deze werkzaamheden zo urgent dat ze niet konden wachten tot de werkzaamheden van de Machineweg (gemeente Aalsmeer) klaar waren. Hierdoor zijn er nu tijdelijk 2 omleidingen redelijk dicht bij elkaar.

Fietsers

Het fietspad aan de Legmeerdijk (N231) is afgesloten op het deel van de werkzaamheden. Fietsers kunnen de werkzaamheden passeren via een afgezette strook op de rijbaan.

Autoverkeer

Autoverkeer kan nog wel gebruikmaken van de Japanlaan. Het is niet mogelijk om de Machineweg op of af te rijden vanaf de Legmeerdijk (N231). Afgelopen week bleken de werkzaamheden aan de Legmeerdijk (N231) voor onveilige verkeerssituaties te zorgen. Om de verkeersveiligheid te verhogen, wordt de Legmeerdijk (N231) in 1 richting afgesloten: van Aalsmeer richting Amstelveen. Verkeer van Aalsmeer richting Amstelveen wordt vanaf de kruising met de N201 met borden omgeleid via de N201 en N521. De Japanlaan is nog wel bereikbaar vanaf de N201. Verkeer vanaf Amstelveen richting Aalsmeer kan nog wel gebruikmaken van de Legmeerdijk (N231).

Contact

Weggebruikers en omwonenden met vragen kunnen contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800-0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.

Vorig bericht Informatie voor LEADER-aanvragen beschikbaar op website van LEADER Noord-Holland
Volgend artikel Nieuwe tv-serie 'Over het Noordhollandsch Kanaal'

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland