Retail

Warenhuis TK Maxx: grootste vestiging tot nu toe in Amsterdam

TK Maxx blijft uitbreiden en winkel op Damrak zal 15de winkel in Nederland worden

Warenhuis TK Maxx Amsterdam

Amsterdam,
Warenhuis TK Maxx opent haar nieuwste filiaal tot nu toe in Amsterdam. Op het centraal gelegen Damrak bouwt de off-price retailer momenteel aan haar grootste vestiging in Nederland. Op donderdag 12 mei om 10:00 uur wordt de rode loper uitgerold voor de opening van TK Maxx Damrak Amsterdam.

‘Schatzoeken’

Met een groot aanbod aan merken, designer items en nieuwe labels, draait alles bij TK Maxx om ‘schatzoeken’. De inkopers van het merk reizen de wereld af, op zoek naar uitbreidingen voor de collectie, om te zorgen voor een steeds veranderend aanbod van kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. De vijf verdiepingen aan mode en andere producten, maakt het nieuwste warenhuis tot wat het is.

Vijftiende winkel van Nederland

Sinds de komst van TK Maxx naar Nederland zes jaar geleden, heeft de off-price retailer winkels geopend in alle windstreken van het land en het warenhuisaanbod uitgebreid. TK Maxx blijft uitbreiden en de winkel op het Damrak zal de 15de winkel in Nederland worden. Met een oppervlakte van 4.400 vierkante meter wordt dit ook meteen de grootste. Amsterdam heeft al twee TK Maxx filialen in Osdorp en Amsterdamse Poort.

Vorig bericht AMSBIO opent nieuwe Europese vestiging in Alkmaar
Volgend artikel Exploitatieovereenkomst getekend woningbouw Abbekerk

Nu op WijNoordHolland

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Werkapp Maqqie blijft exponentieel groeien