Ondersteuning

Univé Haarlem trakteert twee lokale goede doelen

Inwoners van regio Haarlem kunnen stemmen tot 1 mei

Univé

Bron: Univé

Haarlem,
Univé Haarlem mag namens het Univé Ledenfonds een waardecheque van € 1000 uitreiken aan twee lokale goede doelen. Als onderdeel van de actie kunnen inwoners van de regio Haarlem tot 1 mei hun stem uitbrengen op een lokale club, (sport)vereniging of maatschappelijke organisatie naar keuze.   

Positief bijdragen

De goede doelen actie sluit naadloos aan op de waarden van de organisatie. “Als coöperatie doen we graag op allerlei manieren iets terug voor onze leden en de maatschappij. Positief bijdragen is belangrijk voor ons. Zo worden er vanuit het Univé Ledenfonds diverse lokale initiatieven financieel ondersteund, worden er lokale sportclubs gesponsord zoals BVC Bloemendaal en wordt er geïnvesteerd in relevante thema’s zoals het gratis beschikbaar stellen van zonnebrandcrème. Met de goede doelen actie maken we het nog concreter door lokale, maatschappelijke clubs en verenigingen te ondersteunen met een financiële donatie”, vertelt Annelies Goos, Raad van Bestuur van Univé Noord-Holland.

Stemmen tot 1 mei

Stemmen op een lokale club, (sport)vereniging of maatschappelijke organisatie, kan via de website www.unive-goeddoel.nl of via de stemflyer in de Univé-winkel in Haarlem aan Houtplein 32.

Vorig bericht Groot onderhoud N242 Alkmaar uitgesteld
Volgend artikel Zaanbrug Wormerveer officieel geopend

Nu op WijNoordHolland