Investering

Trustoo haalt miljoeneninvestering op bij No Such Ventures

Opent nieuw kantoor in Berlijn en versterkt marktpositie in Nederland en België

Trustoo No Such Ventures

Lars en Pieter

Amsterdam,
Durfkapitaalinvesteerder No Such Ventures investeert opnieuw in Trustoo, platform voor het vinden van lokale dienstverleners. Met de miljoeneninvestering opent de Amsterdamse scale-up een nieuw kantoor in Berlijn en wil het de marktpositie in Nederland en België versterken. Verdere financiële details over deze ronde maken beide partijen niet bekend.

Nadat No Such Ventures twee jaar geleden een minderheidsbelang nam in Trustoo, heeft laatstgenoemde een stevige groei doorgemaakt. Zo verdubbelde het Amsterdamse dienstverleningsplatform het aantal opgevraagde prijsopgaven naar ruim anderhalf miljoen in een jaar tijd, werken er ondertussen meer dan vijftig mensen en betrad het de Duitse markt. “Wij zijn erg trots op deze nieuwe investering, die onze vertrouwde relatie met No Such Ventures onderstreept”, zegt Lars Freriks, medeoprichter van Trustoo. “Mede dankzij hun eerdere groeikapitaal en expertise hebben we mooie stappen gezet en veel matches gevonden tussen consumenten en lokale dienstverleners in alle denkbare sectoren, van aannemers tot marketingbureaus en verzekeringsagenten. We groeien exponentieel, dus ik heb er alle vertrouwen in dat we dit succes na deze tussenronde zullen voortzetten.”

Diensten uitbreiden

“Wij hebben enorm veel vertrouwen in Trustoo en de kwaliteiten van Lars, Pieter en het team. Vandaar dat we nu weer in ze investeren”, zegt Arjan Griffioen, investeerder bij No Such Ventures. “Sinds ons partnerschap behalen ze elke doelstelling en bewijzen ze hun businessmodel telkens weer. Ik ben blij dat we hen met deze financiële impuls en voortdurende strategische ondersteuning klaarstomen voor de volgende fase: in Nederland en België de bestaande diensten uitbreiden en het veroveren van de Duitse markt.”

Deelstaat voor deelstaat

Het veroveren van de Duitse markt pakt Trustoo onder de naam Trustlocal.de stapsgewijs aan: deelstaat voor deelstaat en dienst voor dienst. Via dat platform kunnen consumenten in heel Duitsland advocaten en fotografen vergelijken; in Noordrijn-Westfalen is Trustlocal al in zes branches actief. Pieter Westerhuis: “Duitsland is een enorme markt met veel potentie, waarvoor we graag onze tijd nemen. Uiteindelijk draait het in al onze markten om het vinden van de happy match tussen dienstverleners en hun klanten. Hierdoor fungeren we voor hen steeds meer als business engine in plaats van leadgenerator. Op die manier creëren we niet alleen de beste ervaring voor de aangesloten dienstverleners, maar ook voor onze gebruikers.”

Vorig bericht Amsterdamse zorginstellingen gaan zorgafvalberg te lijf met herbruikbare isolatiejassen
Volgend artikel DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station in Amsterdamse School

Nu op WijNoordHolland