Nieuws

Thuisbezorgd.nl gaat bij bedrijven op Schiphol bezorgen

Aan het programma op Schiphol Plaza doen Burger King, Per Tutti, Happy Seafood en Toko To Go mee.


Thuisbezorgd.nl zal het aanbod snel uitbreiden naar meer restaurants. De bestellingen worden gratis bezorgd door een nieuw team van Thuisbezorgd.nl bezorgers. Thuisbezorgd.nl mikt op een bezorgtijd van minder dan een half uur. De deelnemende restaurants komen bovenop het al aanwezige aanbod van Thuisbezorgd.nl.

Maurine Alma, CMO bij Thuisbezorgd.nl:
“Thuisbezorgd.nl staat bekend om de ruime keuze, gemak van bestellen, en haar betrouwbaarheid. Hoewel in Nederland meer dan 7.500 restaurants bij Thuisbezorgd.nl aangesloten zijn en klanten praktisch overal vandaan heel gemakkelijk kunnen bestellen via onze website of app, was het aanbod voor werknemers op Schiphol nog beperkt. We zijn daarom heel blij dat Schiphol de service van Thuisbezorgd.nl heeft gekozen om levering van lunch of avondeten bij de kantoren op Schiphol mogelijk te maken.”

André van den Berg, CCO bij Royal Schiphol Group:
“Naast een internationale luchthaven is Schiphol ook een belangrijke locatie voor werkend Nederland. Veel succesvolle organisaties hebben zich hier al gevestigd. Schiphol Plaza is voor 65.000 werknemers -– zowel in de terminal als in het gebied- al jaren een centrale ontmoetingsplek met een gevarieerd aanbod aan horeca. Bij Schiphol stellen we ons ten doel om plekken te creëren waar mensen en bedrijven graag willen zijn. Daarom zijn wij erg enthousiast over deze samenwerking met Thuisbezorgd.nl die de deelnemende restaurants van Schiphol Plaza nog toegankelijker maakt voor werknemers van bedrijven binnen het bezorggebied.”

Thuisbezorgd.nl is al langere tijd bezig het aantal steden waarin zij eigen bezorgers ter beschikking stelt uit te breiden. De eigen bezorgdienst “Scoober†is inmiddels beschikbaar in zes Nederlandse steden en bezorgt o.a. voor Burger King, maar ook voor bijvoorbeeld Five Guys, SLA en Burgermeester. Scoober bezorgt gratis. Via moederbedrijf Takeaway.com is de dienst inmiddels beschikbaar in 32 Europese steden. Ze is te herkennen aan de oranje bezorgers op e-bikes. Alle bezorgers zijn in loondienst en volledig verzekerd.

De bezorgservice op Schiphol is elke dag beschikbaar van 12.00 uur tot 19:30 uur, zodat diegenen die overwerken ook van het aanbod gebruik kunnen maken.

Vorig bericht Noord-Holland in 2050 klimaatneutraal (CO2-neutraal)
Volgend artikel ArenA batterij wint T3 Eco Award

Nu op WijNoordHolland