Werkzaamheden

Storing Leimuiderbrug

De Leimuiderbrug (N207) over de Ringvaart in de gemeente Haarlemmermeer is tijdens de ochtendspits van maandag 8 januari 2024 in storing geraakt

Storing Leimuiderbrug

Beeld: Provincie Noord-Holland

De Leimuiderbrug (N207) over de Ringvaart in de gemeente Haarlemmermeer is tijdens de ochtendspits van maandag 8 januari 2024 in storing geraakt. Vanwege het euvel is de brug afgesloten voor zowel het wegverkeer als het scheepvaartverkeer. Dit zorgt voor lange files aan beide kanten van de brug.

Op 8 januari functioneerde de Leimuiderbrug rond de klok van kwart over 8 niet meer waardoor het brugdek niet volledig sluit. Hierdoor is zowel het weg- als het scheepvaart verkeer ter hoogte van de Leimuiderbrug gestremd. Het lijkt er op dat de storing van 8 januari dezelfde is als die van 5 januari. De oorzaak van het euvel is nog niet bekend. Een monteur is ter plaatse om de storing zo spoedig mogelijk op te lossen.

Meer informatie

Met vragen en klachten kunnen (vaar)weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800-0200600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van bedientijden van bruggen en sluizen, stremmingen of werkzaamheden? Kijk dan op www.vaarweginformatie.nl.

Vorig bericht Alphabet kiest voor Mediaplus Netherlands
Volgend artikel Hallo2024! 8 januari AFAS Stadion Alkmaar

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland