Samenwerking

SentinelOne en Wiz kondigen exclusieve samenwerking aan

Strategisch partnership levert end-to-end cloudbeveiliging

SentinelOne en Wiz kondigen exclusieve samenwerking aan

Amsterdam,
SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-security, kondigt een exclusief en strategisch partnership aan met cloudbeveiliger Wiz. Het strategisch partnership combineert de expertise van Wiz’s Cloud Native Application Protection Platform (CNAPP) en SentinelOne’s Cloud Workload Protection Platform (CWPP), waardoor organisaties van elke omvang en klanten een best-of-breed cloudbeveiligingsoplossing krijgen met uitstekende mogelijkheden voor het detecteren, voorkomen, onderzoeken en reageren op cloudbeveiligingsdreigingen.

Partnership in cyberbeveiligingsindustrie

Dit partnership brengt twee van de meest vertrouwde, innovatieve en vooruitstrevende bedrijven in de cyberbeveiligingsindustrie samen. Het gezamenlijke aanbod biedt klanten verbeterde zichtbaarheid en bescherming van hun cloudworkloads, gestroomlijnde procurement en vereenvoudigde implementatie, waardoor ze hun cloudinfrastructuur en workloads beter kunnen beveiligen zonder de snelheid of flexibiliteit te belemmeren van hun applicatieontwikkelteams.

Best-of-breed cloudbeveiligingsoplossing

“We zijn verheugd om onze samenwerking met Wiz aan te kondigen”, zegt Tomer Weingarten, CEO van SentinelOne. “Het combineren van de beste CWPP die momenteel op de markt is met de beste CNAPP die beschikbaar is, zorgt voor de best-of-breed cloudbeveiligingsoplossing die bedrijven in staat te stelt de digitale transformatie van hun organisatie beter te beveiligen.”

Snel en veilig in de cloud

“De samenwerking met SentinelOne stelt bedrijven in staat sneller en veiliger in de cloud te bouwen en te innoveren. Door de twee toonaangevende beveiligingsplatforms te combineren, krijgen klanten inzicht en bruikbare context om hun meest complexe beveiligingsuitdagingen op te lossen, van preventie tot reactie, met ongekende eenvoud, snelheid en nauwkeurigheid”, aldus Assaf Rappaport, CEO van Wiz.

Volledig inzicht

Door de samenwerking tussen SentinelOne en Wiz kunnen klanten volledig inzicht krijgen in hun infrastructuur die in de cloud wordt gehost, snel aanvalspaden naar kritieke bronnen identificeren en herstellen, en dreigingen voorkomen met uitgebreide runtime-bescherming van hun cloudworkloads. Door context tussen oplossingen te delen, kunnen beveiligingsteams eenvoudig het volledige plaatje zien en problemen veel sneller opsporen en oplossen dan concurrerende stand-alone oplossingen.

Vorig bericht Gemeente en haven Amsterdam helpen bedrijven met afvalstromen
Volgend artikel €2 miljoen voor duurzame maatregelen bedrijventerreinen

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland