Congres

RPAnhn Congres 2023: ‘De arbeidsmarkt is op’

Congres is op 1 november

RPAnhn Congres 2023

Het RPAnhn Congres 2023 richt zich op het samenbrengen en activeren van ondernemers, werknemers, onderwijs en overheid om gezamenlijk mensen aan het werk te krijgen en te houden. De organisatie zet projecten en activiteiten in, zoals beschreven in hun uitvoeringsagenda, met de focus op leven lang ontwikkelen, duurzame inzetbaarheid en inclusiviteit. Hier wilt RPAnhn oplossingen mee vinden voor de arbeidsmarkt in Noord-Holland

RPAnhn gelooft dat deze drie thema’s cruciaal zijn om de talenten en competenties van de beroepsbevolking optimaal te benutten en te laten aansluiten bij de behoeften van ondernemers en werkgevers. De nadruk ligt op de dynamische aard van de wereld en het belang van proactief handelen.

Ondernemers, werknemers, onderwijs en overheid werken samen om extra acties te ondernemen en zo mensen aan het werk te krijgen en te houden. De opgebouwde samenwerking vormt een krachtig netwerk dat zich steeds effectiever toont in het realiseren van deze doelen. Het RPAnhn Congres 2023 wordt 1 november van 13:15 tot 17:00 georganiseerd in Theater de Kampanje, Willemsoord 63 in Den Helder.

Programma Congres

  • 13:15  Inloop
  • 13:45  Start programma
  • 16:30  Start netwerkborrel

Klik hier om aan te melden.

 

Vorig bericht Gemeentesecretaris Ciska de Jong vertrekt na 25 jaar uit Heiloo
Volgend artikel Rekervlotbrug tussen Bergen en Koedijk afgesloten

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland