Bouw

Rockfield heeft 1.000 woningen in aanbouw in de G5

Bouw projecten gestart in Den Haag, Eindhoven en Amsterdam

Rockfield woningen aanbouw G5

Den Haag, Eindhoven, Amsterdam,
In Den Haag Binckhorst is door Rockfield Real Estate recent de bouw gestart van 296 appartementen in Binckcity samen met VORM. In Eindhoven Strijp S worden met SDK 333 woningen gerealiseerd conform de hoogste Europese duurzaamheid standaard (SFDR artikel 9). Komende periode worden er twee projecten opgeleverd in Almere met AM, Highnote, met het Friends concept en in Amsterdam met VORM, Fibonacci, in samenwerking met woningbouw corporatie Stadgenoot.

Edvard van Luijn, Directeur Acquisitie: “We zijn trots dat we straks 1000 betaalbare woningen kunnen toevoegen voor de juiste doelgroepen. Tevens willen we met nieuwe projecten blijven groeien samen met onze investeerders”.

Speciale woonconcepten

Rockfield is een verticaal geïntegreerde kwaliteitsbelegger; van ontwikkelen, acquireren, investment management tot property management. Daarom kunnen kan de kwaliteit van de producten hoog en betaalbaar gehouden worden voor investeerders en huurders. Er zijn speciale woonconcepten met diensten die worden bewaakt en gestimuleerd door Rockfield hun eigen community managers op de complexen. Dit verhoogt het woonplezier en creëert een community met veel onderlinge sociale interactie. Rockfield heeft meer dan 4.000 woningen Under Management voor verschillende fondsen en institutionele beleggers (nationaal en internationaal).

Vorig bericht Nieuwe leden van CTS GROUP Young Talents
Volgend artikel Factoringbedrijf Factris stelt financieringsronde veilig

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland