Introductie

Rapper Boef lanceert eigen burger én French Taco met Johnny’s Burger & O’Tacos

'Boef Burger' en 'Boef O'Taco' vanaf zaterdag 16 maart landelijk te bestellen

Rapper Boef lanceert eigen burger én French Taco met Johnny's Burger & O'TacosVanaf zaterdag 16 maart kunnen Nederlanders kennismaken met de ‘Boef Burger’ en de ‘Boef O’Taco’, beide bedacht door rapper Boef. Deze gerechten worden exclusief door Johnny’s en O’Tacos geïntroduceerd in heel Nederland. Wat begon als een grap op Instagram, groeide snel uit tot een viraal succes. Tijdens de testfase in Den Haag waren de burgers enorm populair. Daarom heeft take-away en delivery store Johnny’s besloten om de nieuwe populaire burger vanaf zaterdag 16 maart landelijk te gaan bezorgen, en om de ‘Boef O’Taco’ toe te voegen aan het menu van O’Tacos.

Founder Tarek Cherkawi vertelt enthousiast over de nieuwbakken samenwerking: “We zijn vereerd om een samenwerking aan te gaan met Boef. Al jaren is hij één van de meest bekende artiesten van ons land, maar hij is ook een groot liefhebber van een goede hamburger en een (French) taco! Wij kunnen dan ook niet wachten om de speciale ‘Boef Burger’ en ‘Boef O’Taco’ morgen te lanceren.”

Special delivery door rapper Boef

Rapper Boef verraste op donderdag 13 maart fans in Den Haag door persoonlijk burgers te bereiden en bezorgen bij gelukkige ontvangers. De eerste gelukkige was Zakaria, die vol verbazing zijn idool voor de deur zag staan. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje op sociale media, wat resulteerde in een stroom van bestellingen. Het oorspronkelijke doel van 200 verkochte burgers werd ruimschoots overtroffen met maar liefst 500 verkochte exemplaren. Vanwege dit overweldigende succes worden de ‘Boef Burger’ en de gloednieuwe ‘Boef O’Taco’ vanaf zaterdag 16 maart landelijk beschikbaar gesteld via diverse delivery platforms, de website van Johnny’s en in de winkel.

Vorig bericht Alkmaars familiebedrijf 't Hekeltje viert 100-jarig jubileum

Volgend artikel Gemeente ontbindt contract ‘Medemblik aan Zee'

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen