Partnership

Ramphastos Investments benoemt Freek Smolders tot partner

Benoeming nieuwe partner biedt versterking vastgoedportefeuille

Ramphastos Investments benoemt Freek Smolders tot partner

Ramphastos Investments heeft Freek Smolders benoemd tot partner. Smolders, die al vanaf 2012 verbonden is aan Ramphastos Investments, wordt verantwoordelijk voor de vastgoedinvesteringen van de investeringsmaatschappij. 

Ervaren partner

Freek Smolders (42) studeerde Fiscale Economie aan de Tilburg University. Hij werkte onder meer bij adviesbureau Deloitte en ging in 2012 namens Ramphastos Investments als Managing Director aan de slag ging bij High Tech Campus Eindhoven. Deze technologie gerichte bedrijven-campus was van 2012 tot 2021 in handen van Marcel Boekhoorn en de door hem opgerichte investeringsmaatschappij Ramphastos Investments. Smolders werkte bij de High Tech Campus nauw samen met Jan Willem Neggers, recent aangetreden als CEO van Ramphastos.

‘Ontzettend blij’

Freek Smolders: “Ik ben ontzettend blij met mijn benoeming tot partner van Ramphastos Investments. Hoewel ik mij de afgelopen jaren natuurlijk voornamelijk heb beziggehouden met de High Tech Campus ben ik ook betrokken geweest bij andere investeringen van Ramphastos. Dat waren allemaal projecten op het gebied van vastgoed, wat ook mijn aandachtsgebied zal zijn als partner. Ik kijk er naar uit om de komende jaren invulling te geven aan de strategie binnen Ramphastos om meer focus te leggen op vastgoed en het verder uitbouwen van de vastgoedportefeuille.”

Versterking vastgoedportefeuille

Jan Willem Neggers: “Freek en ik hebben de afgelopen jaren intensief samengewerkt. Hij werkt met veel passie en hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van de High Tech Campus. Ik ben dan ook verheugd dat hij zijn kennis en ervaring nu als partner van Ramphastos zal aanwenden om onze vastgoedportefeuille verder uit te bouwen.” Met de benoeming van Freek Smolders bestaat de partnergroep van Ramphastos Investments uit zeven personen.

Vorig bericht NXT Mobility breidt Energy Hub in Alkmaar uit met waterstoftankinstallatie 
Volgend artikel Herenweg (N511) in Bergen in avond en nacht afgesloten

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland