Agressie

Ondernemersontbijt over omgaan met agressie en geweld in Haarlemmermeer

Toenemende agressie in winkelgebieden en tegen ondernemers in horeca en op Schiphol.

Ondernemersontbijt over agressie en geweld in Haarlemmermeer.

Haarlemmermeer,
Agressie en geweld in winkelgebieden en gericht tegen ondernemers en medewerkers in horecagelegenheden en op Schiphol komt steeds vaker voor. In de Week van de Veiligheid, op 10 oktober organiseren de gemeente Haarlemmermeer en Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland (PVONH) een gratis ondernemersontbijt om met elkaar over dit thema in gesprek te gaan.

Het ontbijt wordt geopend door Haarlemmermeer burgemeester Marianne Schuurmans-Wijdeven. Marja Ruigrok, wethouder Economische Zaken van deze gemeente licht toe hoe veiligheid een plek heeft binnen de economische visie van de gemeente en waar de focusgebieden liggen.

Ben Perdaan, voorzitter van Ondernemersvereniging Haarlemmermeer Zuid (OVHZ) vertelt tijdens het ontbijt over het belang van samenwerking tussen ondernemers onderling en met gemeente, politie en andere veiligheidspartners. Tijdens het ontbijt krijgen de aanwezigen een interactieve workshop aangeboden door PVONH over het herkennen van een winkeldief of agressieve klant of gast en hoe je diefstal en escalatie kunt voorkomen. Ook is er voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en onderlinge vervolgafspraken te maken om tot een nauwe samenwerking in de aanpak van criminaliteit te komen.

Praktische details

Het ontbijt op 10 oktober wordt georganiseerd bij restaurant Orries in Nieuw- Vennep. Het ontbijt begint om 7:30 uur en duurt tot ongeveer 9:45 uur. Aanmelden kan tot 7 oktober via de website www.pvonh.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en het aantal personen.

Vorig bericht Vernieuwde provinciale weg N243 officieel geopend
Volgend artikel Hoe herken je signalen van criminaliteit op een bedrijventerrein

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen