Award

Nominaties voor ‘Frontline Hero Awards’ van start

Retail, horeca, logistieke en facilitaire medewerkers kunnen in prijzen vallen

Nominaties voor 'Frontline Hero Awards' van start

Foto: Frontline Hero Awards

Amsterdam,
Vanaf nu is het mogelijk om frontlinie medewerkers te nomineren voor de “Frontline Hero Awards”. Een wereldwijde competitie onder frontliniemedewerkers. Dit zijn werknemers in de retail-, horeca-, logistiek-, of facilitaire dienstverleningssector. Deze award is een initiatief vanuit Quinyx, aanbieder van een AI-gedreven softwareoplossing voor personeelsplanning.

Iedereen die werkzaam is binnen de retail, horeca, logistiek of in de facilitaire dienstverlening kan genomineerd worden. En iedereen die dat wil, mag een stem uit brengen zijn of haar favoriete frontliniemedewerker. De award is in het leven geroepen om deze groep medewerkers te erkennen. Zij staan namelijk altijd vooraan met klantcontact en bij contact met opdrachtgevers.

“Als iemand die zijn carrière bij McDonald’s begon, heb ik zelf de uitdagingen gezien waarmee frontliniemedewerkers worden geconfronteerd. Deze ervaring was een grote inspiratiebron voor de oprichting van Quinyx. Vandaag, bij de introductie van de Frontline Hero Award, erkennen we niet alleen hun onvermoeibare inzet, maar vieren we ook het hart van elk succesvol bedrijf. Deze prijs is een eerbetoon aan hun toewijding en weerspiegelt de waarden die we bij Quinyx koesteren,” Erik Fjellborg, CEO van Quinyx.

Winnaars ontvangen 500 euro

De prijs die de winnaars ontvangen is 500 euro, te besteden bij Amazon. Daarnaast worden zij erkend in de Frontline Hero-lijst van 2023. Zowel de winnaars als degenen die hen hebben genomineerd krijgen een speciale goodie bag.

Nomineren

Via de website van Quinyx kunnen vanaf nu frontliniemedewerkers genomineerd worden. Om een nominatie in te dienen wordt er een kort formulier ingevuld met een beknopte motivatie waarom de werknemer de erkenning verdient. Iedereen mag een stem uitbrengen. Op 25 oktober sluit de nominatieronde. Begin november worden er vier winnaars bekend gemaakt.
Vorig bericht Ondernemersontbijt in Heemskerk met Maria Genova over cybersecurity
Volgend artikel NHN Business Awards 2023

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen