Nieuws

Nieuwe eigenaren B2B nieuwsplatform WijBusinessNieuws

Sinds februari overgenomen de websites: WijBrabant, WijGelderland, WijNoordHolland WijUtrecht en WijZuidHolland

overname WijBusinessNieuws

Dennis Jak en Olivier Verhaar zijn door een overname eigenaar geworden van het B2B nieuwsplatform ‘WijBusinessNieuws’. Zij nemen het stokje over van voormalig eigenaar Menno Deutekom. De diverse nieuwssites richten zich op ondernemerschap binnen een aantal provincies in Nederland. Met een vierkoppig team wordt ondernemersnieuws en B2B-content gepubliceerd uit Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland.

Passie voor content

De nieuwe eigenaren hebben voorheen samengewerkt bij o.a. uitgeverij Wolters Kluwer. Verhaar in de leidinggevende rol van marketing- en salesmanager. Naast zijn huidige werk voor Fynt is Verhaar ook al zeven jaar partner bij Service for Publishers.
Jak was werkzaam als media-adviseur bij de Adformatie groep. Dennis Jak is daarna negen jaar managing director geweest bij een creatief bureau en content marketing/PR bureau. Sinds drie jaar is Jak eigenaar van communicatiebureau Fynt.

Ook nadat de mannen als collega’s uit elkaar gingen hebben Jak en Verhaar contact met elkaar gehouden en intensief samengewerkt op projecten. Verhaar: “Dennis en ik kennen elkaar ondertussen zo’n 15 jaar en vullen elkaar goed aan qua competenties. De overname is gedreven door onze passie voor het uitgeef vak en sluit goed aan op onze huidige dienstverlening. Onze kennis en ervaring op het gebied van de uitgeefsector en B2B gecombineerd met onze marketing en communicatie expertise geeft ons het vertrouwen het WijBusinessNieuws platform verder uit te bouwen.”

B2B expertise

Over de overname van het B2B-nieuwsplatform zijn de heren zeer tevreden en zien het als een goede aanvulling op het dienstenaanbod. Jak: “Vanaf de eerste kennismaking met het Wij-nieuwsplatform was ik gecharmeerd van de diverse nieuwskanalen. Met name de eenvoud en ‘koppensnellen’ beviel me goed. Als ondernemer heb je het altijd druk, maar je moet ook op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de markt. Dan is het fijn als ondernemersnieuws panklaar uitgeserveerd wordt.”

Ook voormalig eigenaar Menno Deutekom laat weten dat hij achter de overname van WijBusinessNieuws door Jak en Verhaar staat: “Ik ben erg blij dat de heren dit avontuur van ons hebben overgenomen en wens ze daarbij natuurlijk ontzettend veel succes. Ik heb ‘Wij’ met erg veel plezier gedaan, maar ga me op andere zaken gaan richten. Ik wil alle lezers en adverteerders ontzettend bedanken voor de afgelopen zeven jaar.”

Vorig bericht Windroos Advocatuur vestigt zich op Sluisplein in IJmuiden
Volgend artikel Winnen studentes uit Noord-Holland finale bouwtimmeren en lassen?

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland