Opening

Nieuwe vestiging Gromax Verhuur Hoofddorp

Technische groothandel voor bouwprojecten Mastermate en Gromax Verhuur openen gezamenlijke vestiging

Gromax verhuur opening hoofddorp
Mastermate is de technische groothandel voor bouwprojecten met vestigingen in 42 steden en opende in maart dit jaar haar deuren in Hoofddorp. Gromax Verhuur heeft een groot verhuurassortiment machines en gereedschap en opent de negende vestiging in de regio. Het is niet de eerste locatie waar de twee bedrijven samenwerken, ook in Hillegom zitten de twee bedrijven in hetzelfde pand.  Vanaf 5 september gaat het gezamenlijke pand van Gromax Verhuur en Mastermate op de Robijnlaan 2 in Hoofddorp open.
Paul Wijhenke, Commercieel Manager van Gromax Verhuur legt uit waarom voor deze samenwerking is gekozen: “De combinatie van technische groothandel en de mogelijkheid om materiaal te huren op dezelfde locatie versterkt de service en het aanbod van beide bedrijven. Met de producten van de groothandel en de mogelijkheden voor het huren van materieel heeft de klant alles wat nodig is, op dezelfde locatie.” Gromax Verhuur is een groeiende onderneming. Met het grote assortiment is Gromax een verlengstuk voor veel bedrijven. Tegelijkertijd zorgen ze met kennis en advies dat particulieren als een professional te kunnen werken.

Paul: “We staan bekend om onze langdurige klantrelaties en dat is niet voor niets. Van grote bouwbedrijven tot de ZZP’er om de hoek, we ontzorgen klanten met het snel en eenvoudig regelen van materieel, ook bij calamiteiten. Is het nodig om materiaal op locatie te brengen dan is dat geen probleem.” Ook particulieren zijn van harte welkom bij Gromax. ledere machine, ook hoogwerkers, graafmachines en speciaal gereedschap, kan en mag door particulieren worden gebruikt. Er is deskundig advies en support waar nodig.

Hoofddorp is de negende vestiging van het groeiende verhuurbedrijf. Met de vele verhuuraanvragen die vanuit de regio Amsterdam binnenkomen is de locatie in Hoofddorp een logische stap. Om de opening en samenwerking te vieren zal er tijdens de openingsweek getrakteerd worden op een heerlijk broodje hotdog. Mastermate en Gromax Verhuur nodigen iedereen uit om langs te komen. Maak kennis met het team en ervaar zelf de mogelijkheden.

Vorig bericht Sharefunding Smyle mondverzorging
Volgend artikel Kops Aannemers naar De Boekelermeer

Nu op WijNoordHolland