Nieuws

Nice to Meat neemt Triple Meat & Specials Warmenhuizen over

Oudste horecaslagerij Nice to Meat verwelkomt Noord-Holland en Texel


Nice to Meat

Warmenhuizen/Almere
De grootste en oudste onafhankelijke horecaslagerij van Nederland, Nice to Meat, neemt Triple Meat & Specials, de vleesspecialist voor horeca en grootverbruik in Noord-Holland, over. Triple Meat, met dertig medewerkers, is sinds 2008 dé vleesspecialist voor de professionele keuken in Noord-Holland.

Het in Almere gevestigde bedrijf, dat dit jaar 127 jaar bestaat, neemt alle klanten van Triple Meat over. Alle werknemers van het Noord-Hollandse bedrijf krijgen een nieuwe baan aangeboden. Triple Meat bedient meer dan honderd klanten, met name in de kop van Noord-Holland.

Uitbreiding van marktgebied

“In Noord-Holland zien we nog een enorme groeimarkt door het toerisme, dat ook in dit deel van Nederland toeneemtâ€, aldus Mikel Pouw, directeur van Nice to Meat. “Voor ons betekent de overname dat we in één klap prominent vertegenwoordigd zijn in dit deel van Nederland. We wisten dat Martijn Tros, eigenaar van Triple Meat, om zich heen aan het kijken was naar een professionele partij van een minimaal gelijkwaardig niveau. Martijn is een authentieke vakman. Wij delen de passie voor het ambacht en het bewerken van mooi vlees. Bij ons past Triple Meat perfect in onze professionele organisatieâ€.

Martijn Tros, directeur van Triple Meat: “We zijn enorm blij dat we met de overname klaar zijn voor een volgende stap. In Nice to Meat hebben we een partner gevonden waarbij kwaliteit voorop staat, zowel vakinhoudelijk en met vakkennis, als het uiteindelijke product. Wat dat betreft kunnen we ons geen betere overnamepartij wensenâ€. Martijn Tros blijft voorlopig verbonden aan de zaak.

De vestiging van Triple Meat in Warmenhuizen wordt eind volgende maand gesloten. De medewerkers krijgen een baan aangeboden bij Nice to Meat.  Over het overnamebedrag worden geen mededelingen gedaan. Ook de twee succesvolle webshops voor consumenten van Triple Meat gaan mee in de overname: www.onlineslager.nl en www.kerstkalkoen.nl. Die laatste zal in december met een ludieke actie worden ‘heropend’. Triple Meat & Specials zal verder gaan onder de naam Nice to Meat.

Over Nice to Meat

Marktleider Nice tot Meat is de grootste en oudste onafhankelijke horecaslager van Nederland. Hofleverancier van sterrenchefs in heel ons land. Een familiebedrijf met circa 1000 klanten in de top van de markt. Het bedrijf snijdt jaarlijks circa 12 miljoen steaks van ossenhazen, entrecôtes en rib eye’s. Dit gebeurt met circa honderd medewerkers.  Ook is er Nice to Meat International, het importbedrijf waarvan Patrick Pouw eigenaar is. Zij importeren vanuit de hele wereld en verkopen het vlees weer in 23 Europese landen.

Vorig bericht Meer aanvragen deeltijd-ww door coronavirus
Volgend artikel Karres en Brands maakt stedenbouwkundig ontwerp Poort van Hoorn

Nu op WijNoordHolland