Event

1e ronde NHN Business Awards 2022 is gestart

95 bedrijven hebben nominatie verzilverd

NHN Business Awards 2022

Hoorn, Heerhugowaard,
Gisteren, 15 augustus 2022 zijn alle ingevulde formulieren verzonden, samen met filmpjes, naar de 11 juryleden van de NHN Business Awards. In totaal hebben 95 bedrijven dit jaar hun nominatie verzilverd.

Ieder jaar weer zijn de organisatoren verbaasd over de hoeveelheid prachtige bedrijven, die genomineerd worden en de diversiteit van die bedrijven. En ieder jaar zijn het weer mooie, nieuwe kandidaten. Dat al voor het 9e jaar deze keer. De jury gaat zich de komende 2 weken buigen over alle antwoorden en alle filmpjes bekijken en op 1 september komt de jury terug met de 10 bedrijven voor ieder van de 4 categorieen, die doorgaan naar de halve finale. Deze halve finalisten worden bekend gemaakt tijdens het evenement ‘Wij gaan voor Energieneutraal’ op maandagavond 19 september in het Horizon College te Hoorn. Wie interesse heeft om hierbij te zijn, kan zich aanmelden via: https://duurzaamondernemersloket.nl/inspiratie/het-grootste-energietransitie-evenement-van-het-jaar/

De jury

Deze 11 juryleden zullen aan de hand van de criteria beslissen welke bedrijven naar de finale gaan.
– Martien Dobber – Partner BDO Nederland
– Marjolijn Dölle – Algemeen directeur Werksaam Westfriesland
– Arthur Helling – Wethouder EZ gemeente Hoorn
– Karin Veen – Directeur MKB Rabobank NHN
– Vincent Thijssen – Directeur Bestuurder Alkmaar Sport N.V.
– Nic Wit – Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.
– Jocelyne Tophoff – Eigenaar en advocaat Victor Advocaten
– Freek de Miranda – Directeur/eigenaar Bregman Bedrijfsmakelaardij
– Judith Lub, Commercieel directeur Schuurman Groep
– Dr. Rob Wlouters – Voorzitter Raad van Bestuur Oogcentrum Noordholland
– Mona Roorda – Directeur/eigenaar Baanbereik

Hoe nu verder

De juryleden hebben nu 2 weken de tijd om de antwoorden en filmpjes te bekijken en hieruit ieder voor zich een persoonlijke top 10 te selecteren. Tijdens het juryoverleg op 1 september worden alle lijsten naast elkaar gelegd en komt de jury in overleg tot een gezamenlijke top 10, de zogenaamde longlist. Deze longlist kandidaten gaan door naar de halve finale. De lijst zal gedeeld worden met de genomineerden via mail en op social media en de longlist finalisten krijgen persoonlijk bericht. Aan de hand van deze longlist gaan de juryleden weer ieder afzonderlijk onderzoek doen naar de bedrijven, via jaarrekeningen, (social) media, websites en eigen netwerk en stellen weer ieder persoonlijk hun top 3 samen. 19 september worden deze 12 finalisten bekend gemaakt tijdens het evenement ‘ Wij gaan voor Energieneutraal’.

Voor de 12 finalisten start dan het finaletraject. Deze 12 finalisten dingen ook mee naar de Publieks Award.

Belangrijke data

Op 29 september en 6 oktober gaat de voltallige jury een tour doen door de regio, om bij alle finalisten op bezoek te gaan. De finalisten krijgen exact een uur de tijd om zich te presenteren aan de jury. Op 14 oktober krijgen alle finalisten een pitch-/mediatraining, ter voorbereiding op hun finalepitch op het podium tijdens de finale. De dag wordt afgesloten met een informele borrel, waarbij finalisten en juryleden elkaar ontmoeten. Donderdag 27 oktober is de grote finale in de Cultuurkoepel in Heiloo. Alle finalisten nemen uiteraard als VIP gast deel aan het VIP diner voorafgaande aan de finale.

Vorig bericht Wijziging werkingsgebieden Omgevingsverordeningen Noord-Holland
Volgend artikel GO Sharing met deelvervoer in Gooise Meren

Nu op WijNoordHolland