Award

NHN Business Awards bestaat 10 jaar

Thema Award zal dit jaar gaan naar sector Diversiteit & Inclusie

NHN Business Awards 10 jaar!

 

De NHN Business Awards bestaan 10 jaar. Veel bedrijven hebben in die tijd deelgenomen, zijn genomineerd en hebben een prijs in de wacht gesleept. Ook dit jaar zal de organisatie weer garant staat voor spectaculaire awarduitreiking. Inschrijven voor de 2023 editie kan vanaf april weer. 

Inschrijving nominaties

Vanaf 3 april opent de inschrijving weer op de website. 

Als bedrijf kun je jezelf aanmelden, maar natuurlijk kun je ook jouw favoriete bedrijf aan doorgeven. Er wordt dan contact opgenomen met deze bedrijven over hun deelname.

Thema Award Diversiteit & Inclusie

De Thema Award zal dit jaar gaan naar de sector Diversiteit & Inclusie. Maar natuurlijk deelt de organisatie ook weer Awards uit voor de meest inspirerende ondernemers in MKB Klein, MKB Midden en Grootbedrijf.

Jubileum Magazine

Ook is de organisatie van plan om een glossy magazine uit te brengen ter ere van het 10-jarig bestaan. Dit magazine wordt verspreid over heel Noord-Holland Noord in een eenmalige oplage van 17.500 exemplaren plus een digitale versie en wordt het magazine gepresenteerd op 2 november tijdens de finale van de NHN Business Awards 2023 in de Cultuurkoepel in Heiloo.

Thema Event Diversiteit & Inclusie

Ook dit jaar gaan de NHN Awards de halve finalisten van de Thema Award 2023 uitgebreid uitlichten. Eind september zal daarom het Thema Event Diversiteit & Inclusie plaatsvinden in Alkmaar.
Hier zullen de 10 halve finalisten in de Thema Award Diversiteit & inclusie zich uitgebreid voorstellen aan ondernemers uit de regio. Ondernemers zijn van harte welkom op dit event.

Vorig bericht Overbelaste IT-teams in retail eisen meer van hun netwerk
Volgend artikel Baker McKenzie opent Label C-desk voor kantoren

Nu op WijNoordHolland