Samenwerking

MultiTankcard en Lease Works bundelen krachten voor optimale mobiliteitsadministratie

Optimaliseer mobiliteitsadministratie met samenwerking tussen MultiTankcard en Lease Works.

MultiTankcard en Lease Works bundelen krachten
Leusden, Hoofddorp,
MultiTankcard, de vooraanstaande Nederlandse aanbieder van mobiliteitspassen, heeft onlangs een meerjarige overeenkomst gesloten met Lease Works, een toonaangevend label van Mobility Control. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in het optimaliseren van mobiliteitsadministratie voor klanten van Lease Works.

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is de grootste aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland, waarbij circa 500.000 zakelijke autorijders profiteren van het uitgebreide platform. Met een geschiedenis van 30 jaar is MultiTankcard een erkend expert in het autoriseren, verwerken en factureren van transacties voor zakelijke reizen.
Lease Works is onderdeel van Mobility Control uit Leusden. Mobility Control is gespecialiseerd in mobiliteitsbeheer, met een focus op wagenparkbeheer, ondersteuning van leasemaatschappijen en consultancy. Lease Works ondersteunt leasemaatschappijen door de volledige back-office uit te handen te nemen. Sinds de start van haar activiteiten heeft Lease Works een aanzienlijke groei doorgemaakt en heeft het een solide positie ingenomen als betrouwbare partner voor leasemaatschappijen.

Door de samenwerking met MultiTankcard kunnen de klanten van Lease Works profiteren van een naadloze integratie van tank- en laadpassen in hun back-office systemen. Dit stelt hen in staat om hun mobiliteitsadministratie efficiënter te beheren en kosten te optimaliseren.”We zijn verheugd om samen te werken met MultiTankcard om onze klanten nog betere mobiliteitsadministratie oplossingen te bieden,” aldus Ivo Burger, directeur bij Lease Works. “Deze samenwerking onderstreept onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten aan leasemaatschappijen en het continu streven naar verbetering van onze dienstverlening.”

Ook directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard is blij met het nieuwste partnership: “Leasemaatschappijen hebben behoefte aan een platform met concrete en langdurige aandacht voor kwaliteit van dienstverlening. Ook voor de klanten van Lease Works zullen wij de komende jaren de brandstofadministratie optimaal faciliteren.”

 

Vorig bericht 16 faillissementen in Noord-Holland, week 15
Volgend artikel Fynch Mobility beloont automobilisten voor mijden A7 in opdracht van Rijkswaterstaat

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland