Nieuws

Monique Kempff nieuwe voorzitter branchevereniging kappers

Per 1 januari 2019 treedt Monique Kempff aan als nieuwe voorzitter van de ANKO, de branchevereniging van professionele kappers.


Huizen - Zij neemt het stokje over van Ella Vogelaar, die als interim-voorzitter aan het roer stond van de vereniging. Kempff was de afgelopen jaren zeer succesvol als voorzitter van NU’91, de beroepsvereniging van verpleegkundigen en verzorgenden. Onder haar regie steeg – tegen de trend in – het aantal leden van deze vereniging fors.

Vogelaar: “In Monique Kempff hebben een door de wol geverfde voorzitter gevonden met uitstekende verbindende kwaliteiten en veel enthousiasme. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij de komende jaren van grote waarde zal zijn voor de kappersbranche in het algemeen en de vereniging in het bijzonder.â€

Actieve vereniging

De ANKO geldt als een van de grootste brancheverenigingen binnen het Nederlandse mkb. De organsiatie is zeer actief als het gaat om het behartigen van de belangen van ondernemende kappers in Den Haag en biedt leden trainingen en advies op het gebied van ondernemerschap en werkgeverschap. Monique Kempff staat te popelen om aan de slag te gaan. “Kappers zijn heel erg belangrijk voor mensen persoonlijk, maar ook voor de Nederlandse economie. De creativiteit van kappers en hun betrokkenheid bij hun klanten en de samenleving maken mij erg enthousiast over mijn nieuwe rol. Ik kijk er naar uit om de vereniging samen met de leden verder te laten groeien en bloeien.â€

Meer vernieuwing

Naast een nieuwe voorzitter verwelkomt het bestuur van de ANKO per 1 januari nog drie nieuwe leden: Yvonne de Boer, Sasja Bosch en Patrick Janssen treden toe tot het zevenkoppig bestuur dat verder bestaat uit Cor Bouw, Anique Groesbeek (vice voorzitter) en Herbert de Vries (penningmeester).

Vorig bericht Sanoma neemt Iddink en leerlingvolgsystemen over
Volgend artikel Weg & Waterhuis de Langebalk in Heerhugowaard officieel geopend

Nu op WijNoordHolland